2777
2789
عنوان

سالهای پیش دخترای مجرد اجازه نداشتن اصلاح کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 52 پست

اون زمان برا همه هم شرایط بسته نبود خیلی از خانواده ها بچه هاشون رو درک میکردن من خودم ۶۳ هستم.خیلی از دوستام لوازم آرایش داشتن میرفتن خونه دوستاشون.ولی خانواده من به شدت بسته و افراطی بودن

بنده خدااه اه یکسری عقاید مزخرف رواج داشته

وای واقعاااا ،چهارتا موی زائد چه تاثیری داشت

حالا مامانبزرگ من میگفت شب عروسیشم نذاشتن سیبلاشو بردارن گفتن حیفه خوشگله😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش چطور نفهمید؟ حتما سیاه نبودن.برای من مردونه و سیااااه بود😂😂😂😂😂

این دختر همسایمون هم سیبیلاش خیییلی پرپشت بود زرد که کرد مثل سیبیل ترامپ شد🤣🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شما نشدی تبریک میگماما خیلی های دیگه هستن که بگیر و ببند های خونواده روشون تاثیر میزاره

نسل ما پوست کلفت بودن با هر چیزی دچار تروما و عقده نمیشدند،الانم‌به نظرم ما از نسل جدید قوی تر هستیم

منم مال پسر ۹ ساله ام رو میزنم

اتفاقا قل برادرشون هم همینه‌ . ولی میره ارایشگاه براش ماشین میندازه ریش و پشمشو. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
این دختر همسایمون هم سیبیلاش خیییلی پرپشت بود زرد که کرد مثل سیبیل ترامپ شد🤣🤣

😂😂😂😂عین من

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الان تپسی گرفتم خندم میرسه

خندت رسید؟🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱