2777
2789
عنوان

رفتم رشته حسابداری پیام نور خانمه ته دلمو خالی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حدی نیست که سخت باشه خودم ۱۶ سال پیش کارشناسی رو تموم کردم

برای بچه های تجربیو ریاضی ، نه سخت نیست 

اما بچه هایی که دبیرستان رشته اشون حسابداری یا انسانی بوده یه مقدار تو پاس کردن دروس ریاضیش بیشتر اذیت میشن، باید خیلی بخونن 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
برای بچه های تجربیو ریاضی ، نه سخت نیست اما بچه هایی که دبیرستان رشته اشون حسابداری یا انسانی بوده ی ...

آره خب اینم هست

من رشته دبیرستانم ریاضی بود 

ولی کسی که بخواد و تلاش کنه می‌تونه 

آره خب اینم هستمن رشته دبیرستانم ریاضی بود ولی کسی که بخواد و تلاش کنه می‌تونه

بله شکی نیست کسی که تلاش کنه نتیجه میگیره 

فقط تلاش بیشتری نیازه نسبت به بچه های ریاضیو تجربی

به علاوه دانشگاه دولتی و آزاد با پیام نور فرق داره اینم مزید بر علت میشه 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
در حدی نیست که سخت باشه خودم ۱۶ سال پیش کارشناسی رو تموم کردم

شما پیام نور خوندین؟ 

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙