2777
2789
عنوان

کسی دوره های ماما آبادی گرفته

49 بازدید | 10 پست

چطورن واقعا خوبن یا همش الکیه ؟

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

من گرفتم عالیه بهترین زایمان طبیعی رو داشتم با همین دوره ها و ورزش هایی که یاد میده.  لحظه ای مکث نکن شرکت کن تو دوره هاش.  من از قبل بارداری دوره حیپا قبل بارداری حیپا حین بارداری حیپا زایمان بعد زایمان همه رو شرکت کردم بنظر من که عالیه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من گرفتم عالیه بهترین زایمان طبیعی رو داشتم با همین دوره ها و ورزش هایی که یاد میده. لحظه ای مکث نک ...

شما کی ثبت نام کردید هزینه اش چقدر بود اون موقع؟

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال ۱۴٠٠ فک کنم ۱ میلیون شد.  خیلی بود اونموقع. حقوق شوهر من اونموقع کلا ۴ تومن بود

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

ای وای نه ببخشید اشتباه گرفتم با یه کاربر دیگه فک کردم دوره پایتون و میگی

سال ۱۴٠٠ فک کنم ۱ میلیون شد. خیلی بود اونموقع. حقوق شوهر من اونموقع کلا ۴ تومن بود

آهان ممنون ♥️

من سال ۴٠۱ ثبت نام کردم دویست سیصد تومن بود خیلی نبود. 

ای وای نه ببخشید اشتباه گرفتم با یه کاربر دیگه فک کردم دوره پایتون و میگی

پایتون چیه ؟ مربوط به زایمانه؟

آهان ممنون ♥️

نهگلم اشتباه گفتم یه کاربر دیگه درباره دوره پایتون پرسید فک کردم اونه.  دوره خانم آبادی اتفاقا خیلی قیمتش مناسبه تو جشنواره تخفیفم میذاره خیلی خوبه

نهگلم اشتباه گفتم یه کاربر دیگه درباره دوره پایتون پرسید فک کردم اونه. دوره خانم آبادی اتفاقا خیلی ...

متوجه شدم عزیزم ممنون جواب دادین♥️