2777
2789

کسی بلده ؟ یا مثلا ی جوری با گوشیش زیر نظر بگیریم ی چیزی بگم همسرم اهل خیانت نیست یا رمز گوشیش دست منه بیشتر از جنبه اینکه خواهراش ببینم چی گفتن پاک نکنه منم ببینم میگم برنامه ای هست منم رو گوشیم نصب کنم بفهمم پیاماشونو ؟ 

کسی بلده ؟

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای تو رو خدا اینکار و نکن هم خودتو بدبخت میکنی هم شوهرتو.  شوهر من همش گوشی من و چک میکنه چت های منو با خواهرام و مامانم چک میکنه خیلی بده همیشه استرس دارم اصلا نمیتونم دیگه یه دقیقه راحت گوشیمو جایی بذارم هرچی چت میکنم سریع پاک میکنم گرفتار شدم بخدا.  نکن این کار و با شوهرت

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
وای تو رو خدا اینکار و نکن هم خودتو بدبخت میکنی هم شوهرتو. شوهر من همش گوشی من و چک میکنه چت های من ...

اره ادم مریض میشه ! دیگ انگار اعتماد از بین میره 

راس میگی ولی ی خورده دلم خاس بفهمم چکار میکنه با اینکه دائم گوشیش دست منه ولی قلبی میگم نکنه ی چیزی هست

اره ادم مریض میشه ! دیگ انگار اعتماد از بین میره راس میگی ولی ی خورده دلم خاس بفهمم چکار میکنه با ای ...

نه هیچ وقت سوظن نداشته باش به شریک زندگیت.  بگو انشالله چیزی نیس.  اگرم چیزی باشه مطمئن باش دونستن اون چیز آرامش و ازت میگیره چه کاریه. بنا رو بذارید بر اعتماد

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نه هیچ وقت سوظن نداشته باش به شریک زندگیت. بگو انشالله چیزی نیس. اگرم چیزی باشه مطمئن باش دونستن ا ...

راس میگی  بدتر به زندگی سرد میشم 

نه هیچ وقت سوظن نداشته باش به شریک زندگیت. بگو انشالله چیزی نیس. اگرم چیزی باشه مطمئن باش دونستن ا ...

ممنون عزیزم 🙏🏼🌼