2777
2789

من همش دنبال م د رسه بودم 

امسال هرجور شده برم معلم پایه بشم

غیردولتی

🙈همه چی هم خوب پیش رفت  ولی باهام قرارداد نبسته بودن هنوز خداروشکر

امروز رفتم سر کلاس دیدم وای چقدر ضعیفن 

تعدادشونم۱۸تا بود

زبون نفهم

همه زنگاهم باخودم بود

همون زنگ آخر گفتم نمیام‌ 

مدیره هم مدارکمو داد گفت کارت خیلی غیرحرفه ای بود😅🤣

ولی اینقدر الان حالم خوبه 

خیلیییی کلاس داغونی بود

درحال اقدام🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی یه تصمیمی می‌گیری باید تمام شرایط را بسنجی تمام جوانب رو در نظر بگیری حالا این دفعه که گذشت ولی دفعه دیگه خواست یه تصمیمی بگیری لطفاً روش بیشتر فکر کن ردم نمی‌تونن منتظر باشن ببینن تو کی منصرف میشی کی ادامه میدی چه تصمیمی قراره بگیری

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ببین خب اول هرکاری سختی داره یه سال کلاست ضعیفن سال بعد یه کلاس دیگه خواهی داشت،شاید کلا به معلمی علاقه نداری تدریس خیلی اعصاب میخواد و حوصله بچه های زبون نفهم دائما مریض انواع امراض بهت سرایت میکنه و سروکله زدن با پدرمادراشون یه طرف ولی خب باید علاقه داشته باشی