2777
2789
خب شما از اینکه لباس لختی بپوشید و موهاتونو شنیون کنید و جلوی مردا برقصید مشکلی ندارید راحتید دیگه ا ...

ببین این حرفت درست نیس 

از کجا میدونی هرکی از مجلس مختلط لذت میبره قطعا لباسش لختیه

مجلس مختلط زوایای دیگه بجز لباس لختی هم داره

که پست قبلیم گفتم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما از اینکه لباس لختی بپوشید و موهاتونو شنیون کنید و جلوی مردا برقصید مشکلی ندارید راحتید دیگه ا ...

من از به خودم رسیدم لذت میبرم با رقصیدن هم مشکل ندادیم شاید چون برعکس یه سری به فامیل هامون نگاه بد نداریم و از کنار هم بودن لذت می‌بریم شما هم که میبینی سختته باید تو اینجور مراسم ها نری

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

دقیقا بد مگه شوهرت پیشت باشه ،اگرم بچه دارید قشنگ همکاری کنه باهات شوهرت ،من وقتی مختلط انقد راحتترم ...

کلا وقتی کل فامیل ها باهمین و خانوادگی میشه قشنگه   چند تا فامیل مذهبی هم داریم که معمولا پوشیده میان سرشون هم تو کار خودشونه

ببین این حرفت درست نیس از کجا میدونی هرکی از مجلس مختلط لذت میبره قطعا لباسش لختیهمجلس مختلط زوایای ...

اصلا لباس پوشیده باشه بلاخره شنیون و ارایش که میکنن و میرقصن

نرقصنم موهاشون شنیون و بی حجابه پس راحتن

ببین این حرفت درست نیس از کجا میدونی هرکی از مجلس مختلط لذت میبره قطعا لباسش لختیهمجلس مختلط زوایای ...

چون عقل اون کاربر تو شرتشه و کل کار هاش برای پیک شدنه پس همه رو مثل خودش میدون منم اهمیت ندادم شما هم ولش کن بذار خوش باشه

صددرصد نمیرم ولی اگه خواهر داماد باشم مجبورم برم وگر نه اونم نمیرفتم

اگه واقعا معتقدی که خواهر داماد نباش مامانش باش وقتی خلاف عقیده ات باشه نباید بری ولی خب

من از دار دنیا یه برادر فقط دارم چشم چون شما میفرمایید نمیرم

عزیزم یعنی انقد تفاوت عقیده دارید بین خودتون و برادرتون و زن برادرتون؟؟؟ 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد