2777
2789
عنوان

با حسابدار رستوران بحثم شد غذامو ریختم زمین زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 109 پست
نمیدونم بخدا مردم اصلا نرمال نیستن نمیدونم تو چه فازی ان 😂😂ولش کن عزیزم خودت رو ناراحت نکن ولی هرج ...

کاربری دومش هستی شمااا

اتفاقا کارش اصلا خوب نبود اون لحظه گوشیش حتما مشکل پیدا کرده بود که نوشت ثبت نشده اگه واقعا نشده پس حتما حسابدار یوزارسیف بوده که غذاشو اماده کرده

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یادم افتاد تو همون کاربری که خارج کشور....گفتم ادبیاتت برام آشناست😂😂

برو تاپیکاشو ببین تو یکی از تاپیکاش گفته که بایه مرد متاهل رل زده بهش میگه از زنش جداشه

نه عزیزم من کاربری کسی نیستم برو تایپکت هامو بخوان میفهمی

اگه کاربری دومش نبودی بابت کار بدش ازش دفاع نمیکردی

خاک توسرت کنم که رفتی با مرد متاهل دوست شدی کثافت عوضی

خاکتوسرت ک از عقلت استفاده نمیکنی برا حرف زدن شش ماه باش بودم یهو فهمیدم زن دارهذفوری کات کرذم  اما خودش بعد یسال کات دنبالمه منم دوسش دارم گفتم نمیشه برگردم اگ جدا شدی بعد ضمنا زنش کشور دیگس سه ساله برنگشته بمنچه طرف زنشو نمیخواد کسی ک سه سال برنگشته ی سر بزن زن بچش چ فرق داره تا طلاق ؟ تازه حالا هم موندگاره و برنمیگرده تا چهار پنج سال دیگ 

خیلی بیکار و الافی رفتی تاپیک من زیر رو میکنی

تازه کجا شو دیدی تاپیکی که با مرد متأهل ریختی رو هم رو هم دیدم کاملا مشخصه اختلال شخصیت خودشیفته داری از همه طلبکاری خودت رو توی هر چیزی محق می‌دونی وضعت خیلی خرابه حتما به روانپزشک مراجعه کن

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خاکتوسرت ک از عقلت استفاده نمیکنی برا حرف زدن شش ماه باش بودم یهو فهمیدم زن دارهذفوری کات کرذم اما ...

خاک توسرت هرزه کثافت

چون هولم داد جلو مشتریا پررو بازی در اورد ادم نباید هرچیزی بخوره ب قیمت زیر سوال رفتن شخصیتش ده دقیق ...

مگه تو شخصیتم داری اخه بااین تاپیکات 

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

خفه شو احتمالا تو خانواده گدا گسنه شما اینکار میکنن ک یاد گرفتی ب بقیه هم نسبت میدی احمق خانم مگ غذا ...

@niniyar‍ 

این خانم چند روز ک دارن تاپیک میزنن و‌راهنمایی میخوان و بعد ک بچه ها درکمال احترام راهنمایی میکنن فحاشی میکنه لطفا رسیدگی کنید

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_

خاک توسرت هرزه کثافت

😯😯😯

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم