2777
2789
عنوان

قشنگترین خاطره ای که داشتید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 58 پست

با یک پسره دعوا کردم

با دست کوبیدم تو دهنش

حال کردم هااااااااا

ولی دستم درد گرفت😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم را تو زایشگاه که به دنیا اومد دادم باباش و تا حالا ندیدمش،الان کلاس سوم هستش،فقط دورادور ش ...

مگه میشه دلتنگش نشی نخای بغلش کنی بوسش کنی ببریش پارک ببریش خرید صدات کنه مامان 

اخ که همه ی این حسرتا داره جیگر منو میسوزونه آب شدم از دوریش 

بچمو میخام ولی نمیتونم راهی ندارم 

سه بار جریمه نقدی شده سه سال عمرم تو دادگاه گذشت دیگه خسته شدم ب جایی نمی‌رسم تهش جریمش میکنن

خداکمکت کنه عزیزم منم یه مادرم خیلی سخته بچتونبینی اگرخونشون بلدی برودرخونشون اومدبیرون ببینیش