2777
2789
عنوان

شماها جشن هالوین میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 167 پست
مامسلمونیم.جشنهای مذهبی رو میگیریم.هالویین باشه برای غرب پرستا

اوووو باز این بحث مسلمون فلان بیخیال یخ جشن ساده دورهمی دخترونه ربط بدین ب مسلمون فلان مسیحی ای بابا

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن بین المللی مشکلی نیست کسی جشن بگیره

خیلی هم خوبه

منتهی من الان درسام زیاده و شرایط جشن گرفتن رو ندارم

در سال های آینده چرا که نه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تروخدا قبل ریپلای زدن چند بار بخونید ضایع نشید 😐

توروخدااینو توجیح کن😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

دیگ خفه شو نشستی ویرایش کردی

ببند دهنتو بابا یچیزو نفهمیدی میای زر زر میکنی هیچی بهت نمیگم ببند گاله رو بوی گندش کل سایتو براشت

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️