2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب بینا شدنم سال 94 دیدم.
اما هنوز تعبیر نشده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

خواب دیدم خواهرم مشکی پوش از مسجدی که مراسم ترحیم هست میاد بیرون

دو هفته بعد پدرشوهرش مرد

پدرشوهرش مریض و ایناهم نبود

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

تقریبا همه خواب هام صادقه بودن

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

سه سال پیش تو وضع بدی بودیم ثبت نام ایران خودرو اومده بود منم هر سری سمند مینوشتم دفعه اخر شب قبل از تموم شدن وقت ثبت نام یه نفر تو خواب بهم گفت ۲۰۷بنویس برندی میشی 

منم صبحش سمند رو لغو کردم ۲۰۷زدم درکمال ناباوری برنده شدم 

سه سال پیش تو وضع بدی بودیم ثبت نام ایران خودرو اومده بود منم هر سری سمند مینوشتم دفعه اخر شب قبل از ...

قربون بزرگیه خدا ک حتی تو خواب هم فکر بنده هاشه🌸

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

نمیدونم بهش خواب صادقه میگن یا ن

ی خاله دارم هرخوابی میبینه اتفاق میوفته

مثلا ی شب خواب دید توی خونه مادربزرگم توی روستا تو حیاتش دوتا قبر کندن بعد 2 هفته پدر بزرگم و عموم ک هردو توی اون خونه زندگی میکردن توی ی روز باهم فوت شدن همونجا توی روستا خاکشون کردم 

یا من خواب دیدم یکی از فامیلامون میگفت میخوام زن بگیرم ولی مشکل دارم بعد ی هفته رفت خواستگاری

خواب های من  موضوع کلیش مثلا راجب یکی میبینم اون یکی ی اتفاق حالا بد یا خوب میوفته براش ولی خالم دقیقا اتفاق خوب یا بدو توی خواب میفهمه

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

سلام چطوری کیک پختی؟

سلام. نه کیک اینا هنوز یاد نگرفتم.
فعلا در حد قبل بلدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
یه مشکل داشتیم خواب دیدم مامانبزرگم یه جادرنمازسفیدگل ریزبهم دادکه عطرقشنگی داشت بعدبیدلرشدنم اون عط ...

خدا مادربزرگم رحمت کنه💜💗

روایت هست حاجت های خودتونو رو از امواتتون بخوای بالخصوص پدر و مادر

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀