2777
2789
عنوان

تا حالا اینطوری سمبوسه درس کردین👺

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان خیلییی ممنونممن چون خانوادم اصلا سمبوسه دوس ندارن ، از بیرون مدل سیب زمینیشو میخریدم. دیگه تصمی ...

نه بابا راحته

سیب زمینی که اپز شد پوست بگیر مکعبی خورد کن، سلیقه ای هست بعضیا رنده میپسندن، بعد ادویه بزن، بعد سوسیس ها با قارچ و تره جعفری خورد شده، بعد یک عالمه پنیر، بعد نون هارو مستطیل طولانی ببر مثلث رو که تو خالیه شکل بده و مواد رو توش بزار آخرش بالای نون رو که میمونه هم شبیه مثلث کن بزار توی مثلث پر شده،تا خرخره نون رو پر نکن عزیزم، یکم پوک باشه خوش مزه میشه و اگر خیلی سنگین باشه یکم خوردنش سخت میشه، مراقب هم باش خودت رو نسوزونی چون روغن زیاد میخواد همیشه احتمال این مسئله هست، در آخر نوش جان😋

اگر شد بیا اینجا عکسشون رو بزار ماهم تگ کن سر آشپز❤️💅🏻

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بعد قبل اینکه نونو مثلثی کنم پنیرپیتزای اب شده رو بریزم روش ؟ یا با مواد باید مخلوط کنم؟

وقتی سرخش کنی تو روغن

پنیر پیتزا آب میشه داخل نون

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه بابا راحتهسیب زمینی که اپز شد پوست بگیر مکعبی خورد کن، سلیقه ای هست بعضیا رنده میپسندن، بعد ادویه ...

خیلی خیلی ممنونمممم😻😻

اگه نتیجش خوب شد چشممم

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

موادش هر چی دوست داری 

من سیب زمینی سبزی معطر وقتی مواد میزارم رو نون یه کوچولو پنیر پیتزا هم میزارم بعد میپیچم وسرخ میکنم

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊