2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرنده چیه؟؟. خب آهن تو یه سری غذاها موجوده!! چیش چرنده،، آهن که فقط تو قرص نیست

میزانش خیلی کمه. فوق تخصص خون به من گفت کم خونی مخصوصا شدیدش فقط با دارو خوب میشه و حتی بعضی مواقع خون باید تزریق بشه.

کسی که آهن خونش نرماله بله شیره و جگر و... بخوره آهن مورد نیاز روزانه اش تامین میشه ولی کسی که کمبود داره نه.

چرنده چیه؟؟. خب آهن تو یه سری غذاها موجوده!! چیش چرنده،، آهن که فقط تو قرص نیست

بله تو غذاها موجوده مثل گوشت وجگر نه انگور اگه واقعا اهن داشت یه بار متخصص های تغذیه می‌گفتن بخور چرا هیچ وقت نگفتن 

بله شیره انگور کلا خون سازه اما چند تا چیز دیگه هم پیشنهاد میکنم که خودم جواب گرفتم

۱) شب یه میخ تمیز رو داخل یک سیب فرو کنید و صبح میخ رو در بیارید و سیب رو میل کنید

۲) دو تا برش گوشت به اندازه یه قوطی کبریت رو داخل یه شیشه سس یا مربا بندازید،یک قابله رو پر از آب کنید و شیشه محتوی گوشت رو بذارید توی قابلمه و در قابلمه رو ببندید و شعله رو خیلی کم کنید و بعد از ۶ ساعت شیشه رو دربیارید و آروم با نوک چاقو در شیشه رو باز کنید؛ توی شیشه به اندازه نصف شیشه، گوشت انداخته.کمی نمک بزنید و عصاره گوشت رو سر بکشید...برای کم خونی بی نهایت عالیه

۳)خرما هم خیلی خونسازه 

۴)روزی ۸ تا دونه پسته میل کنید 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............