dokhhhhtarbaharii مدیر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 729 عنوان کاش منم قشنگ بودم | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 20 پست امروز صبح با ی دختره هم مسیر شدم بدون ارایش بود عین ماه بود ب اون نگاه میکردن ولی من ارایش داشتم هیچی امروز | 14:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayda1403 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 538 ن دیگه این میشه اعتماد بنفس کاذب الکی ب خودم دلداری بدم هههههههههعجبحاضرنیستی به خودت اعتماد به نفس بدی؟؟چیه مگه؟؟گوربابای دنیاخوش باشخودت رو بهترین تصور کنقرار نیست که بااین حس به دیگران آسیبی بزنی، قراره حال خودت خوب بشه وبه مرور تاثیرش رو در دیگران هم می بینیوقتی خودت ، خودت رو دوست نداریچطوری دیگران این زجر رو تحمل کنند؟؟!!
صورتی2222 عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 976 کاش بجاش میگفتی کاش بختم بلند بودکاش شانس داشتمقیافه داشتی باشی بخت و اقبال نداشته باشی چ فایده یه روز نوبت ما هم میشه... صبور باش...
dokhhhhtarbaharii مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 729 کاش بجاش میگفتی کاش بختم بلند بودکاش شانس داشتمقیافه داشتی باشی بخت و اقبال نداشته باشی چ فایده من هیچ کدومشو ندارم 😂
dokhhhhtarbaharii مدیر استارتر عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 729 حالا ب فرض ۱۰۰نفرم نگاش کنن فایده اش چیع خوشگله خب دیگه دختر باشی خوشگل باشی بردی زندگیو
نوهانی عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 233 خوشگله خب دیگه دختر باشی خوشگل باشی بردی زندگیو زیبایی نسبی هستزیبای مطلق و زشت مطلق نداریمشمام قطعا زیبایی هایی داری بگرد پیداش کن مثل قلب مهربون.خیرخواهی دیگران..کمک ب دیگران اگرم فکرمیکنی کافی نیس ایجاد کن در خودت هنر مهارتاینام میشه زیبایی و میتونی ازاین طریق حس خوب ازخودت بگیری