2777
2789

دکتر به مامانم قرص لوزارتان 25داده بود گفته بود یک ماه فشارش رو یک روز درمیان بگیره ولی با وجود قرص اکثرا سردرد داشت و فشارش چهارده روی هشت بود اکثرا،،رفت دکتر قرصش رو اضافه کرد الان یدونه هم صبح میخوره ولی با این حال هرروز یک تایمی سردرد داره و فشارش رو دوباره یک روز درمیون چک کرده اولین بار چهارده روی نه دومین بار شانزده روی نه ولی به دکترش اطلاع دادم میگه خطری نداره و همین طور قرص رو ادامه بده و فشارش رو یک روز درمیون تا یک ماه بگیره ،،ولی من نگرانم این سردرد و احساس فشار تو سر خطرناک نیس؟؟با وجود فشار شونزده؟؟دکتر میگه حالا یک هفته طول می‌کشه اثر دو قرص در بدن ایجاد شهه خیلی نگرانم تجربه مشابه دارید بگید،یعنی دکتر نباید حرکتی بزنه قرصی عوض کنه یا چیزی آخه هر روز انگار فشارش می‌ره بالا بعد دوباره قرص شب رو میخوره میاد پایین

نیمه عمر لوزارتان کمی زیاده صبر داشته باشید به تدریج اثر میکنه اندازه فشارهارو هرزمان میگیرید ،یاداشت کنید که تا اخرماه یک میانگین داشته باشید،درضمن کنار دارو باید سبک زندگی هم تغییر کنه تغذیه سالم و کم نمک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدت طول میکشه تا فشارش تنظیم بشه . به حرف دکتر گوش بده

خیلی نگران میشم اصلا خیلی داغون شدم ،،فقط از سردرد هاش میترسم میگه احساس فشار تو سر وگلو وقلبم میگیرم وقتی می‌ره بالا میگم نکنه سکته اینا کنه زبونم لال ،،ولی خوب دکتر میگه زمان بدید بهش چیزی نمیشه

نیمه عمر لوزارتان کمی زیاده صبر داشته باشید به تدریج اثر میکنه اندازه فشارهارو هرزمان میگیرید ،یاداش ...

فقط دکتر گفته بعدازظهر فشار رو بگیرید ،دریک زمان مشخص،ساعت چهار خوبه؟؟مامانم هشت ونیم شب دیشب گرفته که شانزده بوده میگم شاید دیرتر گرفته بالا نشون داده ولی به دکتر گفتم گفت نگران نباشید خطری تهدید نمیکنه

فقط دکتر گفته بعدازظهر فشار رو بگیرید ،دریک زمان مشخص،ساعت چهار خوبه؟؟مامانم هشت ونیم شب دیشب گرفته ...

بله خوبه

کلا چه صبح چه عصر هر زمان اندازه گیری میکنید مبنا همیشه همون زمان باشه اگر فشار تنظیم نشد احتمالا فوروزماید هم اضافه خواهد شد

ولی 16 خیلی زیادهکلا تنهاش نذارین حواست باشه بهش

راستش خیلی میترسم خوب من همیشه پیشش نیستم خونه خودمونم اطرافیان هم میگن خیلی زنگ نزن بهش اون بدتر میشه خوب دکتر هم میگه نگران نباشید ولی خوب علایم هم داره دیگ موندم دیگ چیکار کنیم یعنی حضوری بریم پیش دکتر یا صبر کنیم از مصرف قرصش یک هفته بگذره چون منشی از دکتر پرسید گفت چیزی نیس نمی‌دونیم دیگ

راستش خیلی میترسم خوب من همیشه پیشش نیستم خونه خودمونم اطرافیان هم میگن خیلی زنگ نزن بهش اون بدتر می ...

از قبل فشار نداشتن؟قرص مصرف نمیکردن؟

بنظرم برید پیش دکتر خدایی نکرده بعدا پشیمون نشید

اخه دکترا هم زیاد دقیق نیستن خودتون باید دقیق باشید

پیش چه تخصصی بردین؟