2777
2789

امروز ب هر کدوم از دوستاش گفته بیا باهم بریم زنگ تفریح گفتن نه رفتم دنبالش دیدم تو خیاط نشسته داره گریه میکنه جیگرم براش کباب شد 

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

آخی عزیزم چند سالشه؟

پیش میاد همیشه این موضوع 

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی عزیزم چند سالشه؟پیش میاد همیشه این موضوع

کلاس اول بخدا خیلی پسر خوب مهربونی هست ولی نمی تونه ارتباط بر قرار کنه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بنظرم تنها موندن با تنهایی کشیدن فرق میکنه.دختر منم تنها هست ولی حس تنهایی ندارع و تازه حال هم می‌کنه میگه دوست ندارم با یکی باشم و هی پیش هم باشیم حوصله یکیو ندارم

چهار ساله هیچ دوستی نداره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کلاس اولیه؟از معلمش کمک بخواه بگو با یکی که اخلاقاشون بم بخوره جفتش کنهپسر منم دوست یابیش بده

خودش میگه نیا پیش معلمم ولی من این هفته میرم پیشش 

کاملادرکت میکنم ، دختر منم اوایل کلاس اول اینطوری بود ولی وقتی تو کلاس درسش خیلی خوب بود و خانومشون تحویلش می‌گرفت همه میخوان باهاش دوست بشن ، باید خودشو نشون بده 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

بنظرم تنها موندن با تنهایی کشیدن فرق میکنه.دختر منم تنها هست ولی حس تنهایی ندارع و تازه حال هم می‌کن ...

نه این تو جمع بودن بازی کردن با بچه ها رو دوست داره

تک فرزنده؟ خیلی از بچه ها با این مشکلات مواجه میشن، راه حل بهش بده و سعی کن راهنماییم کنی بر حسب شناختی که ازش داری و از معلمش هم کمک بخواه 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

کاملادرکت میکنم ، دختر منم اوایل کلاس اول اینطوری بود ولی وقتی تو کلاس درسش خیلی خوب بود و خانومشون ...

درسش خوبه تو کلاس معلمش راضیه درساشو زود می نویسه تازه کمک بچه ها درساشونو می نویسه ولی زنگ تفریح نمیان باهاش بازی کنن

بنظرم تنها موندن با تنهایی کشیدن فرق میکنه.دختر منم تنها هست ولی حس تنهایی ندارع و تازه حال هم می‌کن ...

من ۱۹ ساله هیچ دوستی ندارم 😂

چون خوشم از غریبه نمیاد 

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

تک فرزنده؟ خیلی از بچه ها با این مشکلات مواجه میشن، راه حل بهش بده و سعی کن راهنماییم کنی بر حسب شنا ...

نه دوتا پسر دارم مثلا دیشب راه حل بهش دادم کفتم برو بهشون بگو بیا باهم بریم ب همشون گفته اونام گفتن نه

کلاس اول بخدا خیلی پسر خوب مهربونی هست ولی نمی تونه ارتباط بر قرار کنه

الهیییی 

به معلم بگو حتما گروه براشون تشکیل بده تنها نمونن بعضیا