2777
2789
عنوان

پسرم تو مدرسه نمی تونه دوست پیدا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 34 پست
الهیییی به معلم بگو حتما گروه براشون تشکیل بده تنها نمونن بعضیا

اره حتما شنبه میرم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
یه تایمی که ثلا قران یا هنر دارن برو که معلم اصلی رو ببینی و پسرت نفهمه اومدی

اصلا فقط شنبه ها دیدار خصوصی دارن حتما شنبه میرم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسش خوبه تو کلاس معلمش راضیه درساشو زود می نویسه تازه کمک بچه ها درساشونو می نویسه ولی زنگ تفریح نم ...

نمیدونم بچه های این دوره چرا این ملین

یه بدجنسی هایی دارن آدم مات می مونه

پسرمنم اینجوری بود انقد ناراحت بودم الان کلاس پنجمه یکم بهتر شده چندتا دوست داره ولی دیر ارتباط میگی ...

خیلی حس بدی دارم امروز اشکاش و دیدم جیگرم کباب شد ک پقتی نشنیده نه اونم نه از ی نفر از چند چ حسی پیدا کرده

من ۱۹ ساله هیچ دوستی ندارم 😂چون خوشم از غریبه نمیاد

اینم میگه دوست صمیمی نمیخام

گفتم امسال یکم شل کن فقط دوست عادی که خوش بگذره گفت باشه بعد با یکی دوست شد بعد پنج روز بهش گفت میشه نچسبی بهم میشه زیاد پیش هم نباشیم ؟!!😕

بهم میگه نمیشه که همه اش باهاش باشم ،اون میگه زنک تفریح و.همیشه با هم ولی من میخام گاهی تنها باشم یا با یکی دیگه باشم خلاصه اومد گفت دوست عادی هم نمیخام همه اش پیش منه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نمیدونم بچه های این دوره چرا این ملینیه بدجنسی هایی دارن آدم مات می مونه

دلم براش کباب گفتم خب کمکش درسشو می نویسی باهاش برو گفت میگه نه من خودم میخوام با دوستان برم

منم با دخترم همین مشکلو دارم کلاس هفتمه هر روز با چشک گریون میاد خوننه به قدری که مجبور شدم ببرمش پی ...

منم دنبال مشاورم ببرمش پیش مشاور

اینم میگه دوست صمیمی نمیخامگفتم امسال یکم شل کن فقط دوست عادی که خوش بگذره گفت باشه بعد با یکی دوست ...

واااییی بخدا دخترت مکمل منههههه 

همینجوری خوبه بهش گیر نده اینجوری از خیلی آسیبا هم در امانه هیچی بدتر از دوست بد نیست 

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

خیلی حس بدی دارم امروز اشکاش و دیدم جیگرم کباب شد ک پقتی نشنیده نه اونم نه از ی نفر از چند چ حسی پید ...

حالتو میفهمم چقد غصه پسرموخوردم وقتی رفت مدرسه منم میرفتم می‌دیدم تنهاست دلم کباب میشد حتی گریه میکردم 

واااییی بخدا دخترت مکمل منههههه همینجوری خوبه بهش گیر نده اینجوری از خیلی آسیبا هم در امانه هیچی بدت ...

اره خودمم راضیم 

میگم همین ک حس بدی ندارع و وصل یک نفر نیست خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم دنبال مشاورم ببرمش پیش مشاور

خودت چه جوریه اخلاقت راحت ارتباط میگیری؟ پسر من مثل خودمه منم هیچ دوستی نداشتم و ندارم 

ولی خواهرم باهمه دوست میشه دخترشم مثل خودشه 

خودت چه جوریه اخلاقت راحت ارتباط میگیری؟ پسر من مثل خودمه منم هیچ دوستی نداشتم و ندارم ولی خواهرم با ...

اره ارتباط میگیرم ولی انجور مثل شوهرم شوهرم ارتباطش عالیه

حالتو میفهمم چقد غصه پسرموخوردم وقتی رفت مدرسه منم میرفتم می‌دیدم تنهاست دلم کباب میشد حتی گریه میکر ...

خیلی بد

نه دوتا پسر دارم مثلا دیشب راه حل بهش دادم کفتم برو بهشون بگو بیا باهم بریم ب همشون گفته اونام گفتن ...

بازی فکری دست جمعی براش بخر ببره مدرسه باهم زنگ ورزش اگر معلم اجازه میده بازی کنن که یخ بچه ها باهاش باز بشه، بهترین دوست های آدم گاهی جفت دستی ها میشن، باید از معلم بخوای جاهارو چند وقت یکبار عوض کنه تا پسرتون ببینه با کی بهتر می‌تونه دوست شه؟ گاهی وقتا مشکل در کل شخصیت بچه های همکلاسی هست و اینکه آدم با بقیه نمی‌خونه گاهی هم اینکه بچه مهارت ارتباطیش ضعیفه، با اولی باید به هرحال یه سطحی از ارتباط رو شکل داد و دومی هم نیاز به تقویت داره، براش دو برابر یکی از خوراکی هاش رو بزار و مثلاً یک بار به بغل دستش بگه بیا من خوراکی اضافه آوردم بریم بیرون خوراکی بخوریم و بازی کنیم، این روش آخر ریسکیه، اولی چون اگر درست اجرا نشه ممکنه بچه برداشت کنه باید به دیگران باج بده تا باهاش دوست شن که بده، جواب هم بده ممکنه شروع کنه خدمات دادن به بقیه، باید درک کنه خوراکی که گذاشته شده اضافه هست و فقط برای امروزه، میتونی اگر یه رابطه ی نوپا ساخت با کسی اینکار رو براش بکنی چون به هرحال آدم ها جذب چیزهایی که از ما بهشون میرسه هم میشن، از اتفاقات مدرسه ازش بپرس، از یه کلاس بیست سی نفره باید یه نفر رو بعد دو ماه پیدا کنه میدونی؟ ببین گوشه گیری می‌کنه و ساکته سر کلاس؟ کلا سعی کن به حرفش بیاری ببینی توی مدرسه سر کلاس چیکار میکنه، اگر درونگرا بوده از اول کلا بهت پیشنهاد میکنم از الان بفرستش به کلاس ورزشی فعالیت دار، مثلاً والیبال که برای قد خوبه، یا رزمی، خیلیییی روی اعتماد بنفس بچه ها تاثیر داره، هم باعث میشه یاد بگیرن توی هر محیطی میشه دوست پیدا کرد هم کلا مجبور به فعالیت برون ریز میشن بخاطر ادرنالین در طولانی مدت مثلاً سه چهار سال تاثیرش رو روی ارتباطات بچه میبینی، خلاصه که این یه چالش سخته و امید وارم پسرتون بتونه ازش سر بلند بیرون بیاد❤️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت