2777
2789
عنوان

عروس خالم یه چیزی گفت هنوز تو شوکم

2187 بازدید | 107 پست

(نسبتش باهام یه چیز دیگست اینطوری گفتم که شناسایی نشم،)

یه فندک دست همسرش بود خیلی خوشم اومد گفتم اینو میدی به من؟گفت نه این یادگاری دوست دختر قبلیمه .به زنش گفتم جلوت اینطوری میگه مشکلی نداری؟گفت من دخالت نمیکنم😐

من بودم با همون فندک آتیشش میزدم یه سری چرا اینطورین؟من جاش عصبی شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالاالکی گفته خودش یاخانمش خریدن اماچون نمیخواسته بده این بهونه اورده زنشم میدونسته حرفش الکیه واکنش نشون نداده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مریضی؟یعنی انتظار دارین طرف از مادر متولد میشه با کسی تو رابطه نباشه منتظر شما باشه؟

کلا مطلبو نگرفتی...

اینکه همسرت جلو چشمت خیلی راحت از یادگاری پارتنر قبلیش بگه مشکلی نداری؟ اینکه یادگاریشو نگه داره و براش مهم باشه چی؟ 

روشنفکریتونو...

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.