2777
2789

پدرمو دراورده یک ثانیه هم نمیزاره پاشم ، یا باید رو پا باشه یا شیر میخواد اگه یک ثانیه بزارمش زمین بیدار میشه گریه میکنه ، همه کارای خونه مونده از صبح وقت نکردم یه دستشویی برم حتی😭😭😭😭😭

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

میزاشتم تو کالسکه تو خونه میچرخوندم ب کارام میرسبدم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب ایده خوبی بود ، گهواره چطوره خوبه؟ انشالله اوایل بهمن بچم دنیا میاد منم خیلی تنبلم 😁 از الان فکر برمداشته

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دست تنهایی؟؟؟خواهری مادری نیست بیاد کمکت عزیزدلم

ای وای یعنی انقدر سخته😢 اخه باشن هم چقدر میخوان بیان نمیشه که هر روز من خودم ۲ تا آبجی با مامانم پیشمن ولی خب میدونم کمکم هیتن چون خیلی تنبلم ولی تا کی بعدش گردن خودمه انشالله بچم آروم باشه ۳ ماه دیگه دنیا میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوب ایده خوبی بود ، گهواره چطوره خوبه؟ انشالله اوایل بهمن بچم دنیا میاد منم خیلی تنبلم 😁 از الان ...

انشالله ب سلامتی

ن گهواره اصلا ب کارم نیومد

اما کالسکه واقعا کمک بود برام

بچه رو از اول بغلی نکن ک اذیت میشی

تو کالسکه میبردم جلوی حموم تو اشپزخونه ب کارام میرسیدم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دست تنهایی؟؟؟خواهری مادری نیست بیاد کمکت عزیزدلم

وا 

چرا برای ی بچه باید ی تیم درست کرد؟

سلام عزیزم الان تاپیکتو دیدم یاد خودم افتادم تقریبا ۴ سال پیش همینجا همین مدل سوال کردم از خانوما

فقط چیزی که میتونم بهت بگم اینه که هیچی جز بچت مهم نیست واصلا ناراحت خونه نباش 

ببین بچه  که میخوابه همون لباسی که تنته دربیار بزار کنارش چون بوی تورو میده گریه نمیکنه من همیشه همین کارو میکردم 

بعدم وقتی که خوابه خونتو مرتب کن شام یا ناهارتو درست کن 

حتما بانوچ براش بگیر تاثیر داره 

ن کالسکه ن گهواره هیچکدوم فایده نداره براش فقط بغل خودم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
انشالله ب سلامتین گهواره اصلا ب کارم نیومداما کالسکه واقعا کمک بود برامبچه رو از اول بغلی نکن ک اذیت ...

مرسی عزیز دلم 😘 انشالله منم میخرم ، آره واگرنه عادت کنه پدر آدم در میاد اولش شیرینه دوست داری بغل کنی بعدش دیگه کسی نیست ازت بگیره😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن کالسکه ن گهواره هیچکدوم فایده نداره براش فقط بغل خودم

سخته اما عادتش بدی میشه بزارش تو کالسکه مدام براش حرف بزن ساکت نشو اونجوری گریه نمیکنه و کم کم عادتش میشه