2777
2789
به نظر تو وسواس فکری داری خوب میشی چیزی نیست اینایی که میگی چیزی نیستن بزار فکرت بگه اهمیت نده بهش و ...

از افسردگی میاد احساس میکنم ..یا مثلا میگم مغز چیع ..چشامو میخوام ببندم بخوابم صدای سکوت گوشم اذیتم میکنه میترسم

سرترالین و پراپرانول

سرترالین چند میخوردین؟و پرانول چند؟روزی چن تا؟بااین دوتا بهترشدین؟

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم خیلی بد بود اصلا نفهمیدم پسرم چطور بزرگ شد خودم چون سنم کم بود ولی مامانم پیشم بود اصلا نمیگفت یک سر منو ببرن دکتر خیلی سخت گذشت حتی مجبور شدیم خونمون عوض کردیم دلم میخاست توی اون خونه بترکه الان هم فکرش میکنم بعد ۲۰ سال حالم بد میشه

به نظر تو وسواس فکری داری خوب میشی چیزی نیست اینایی که میگی چیزی نیستن بزار فکرت بگه اهمیت نده بهش و ...

عزیزم بنظرتون،من هیچ انگیزه ای ندارم،اصلا باور کن دوس ندارم شب و روز بشه،فقط دوس دارم ی گوشه بشینم وکسی  کاری بهم نداشته باشه مدام توذهنم باخودم میگم زندگی هیچ ارزشی نداره،افسردگی دارم؟  

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
آره دو هفته بعد مصرف قرص حالم یواش یواش بهتر شد من سرترالین پنجاه و پرانول 10

خداروشکر عزیزم روزی یکی میخوردین سرترالین؟

از افسردگی میاد احساس میکنم ..یا مثلا میگم مغز چیع ..چشامو میخوام ببندم بخوابم صدای سکوت گوشم اذیتم ...

عزیزم تو ویتامین های بدنت کم شده ویتامین بگیر  مغزت سرد شده کاچی خیلی کمکت می‌کنه تا میتونی سردی نخور گرمی بخور تو شرایطتت خیلی بهتره زود خوب میشی

عزیزم تو ویتامین های بدنت کم شده ویتامین بگیر مغزت سرد شده کاچی خیلی کمکت می‌کنه تا میتونی سردی نخو ...

هوووف هر چیه خیلی بده 😭 شما شیر خودت میدادی دارو استفاده میکردی؟ 

شما چه حالت‌هایی داشتین

دلتنگی شدید هیچ جا اروم قرار نداشتم  اصلا پسرم دوست نداشتم ناراحت بودم کلا اون خونه فروختیم  پسرم ۴۰ روزه بود خونه به حاطر افسردگی بعد زایمانم فروختیم بعد رفتیم مستاجری یعنی مستاجری از خونه خودم بهتر میدونستم بدم میومد از خونمون اصلا دلم نمیخاست برم اون خونه  مامانم هم عقلش نمیکشد بگه برو دکتر میگفت دعا اوردن روی تو اینجوری شدی بعدن که سنم رفت بالا فهمیدم افسردگی بعد زایمان بوده خونمون هم که فروختیم  یگه دربه در شدیم تا چند سال مستاجر بودم

عزیزم بنظرتون،من هیچ انگیزه ای ندارم،اصلا باور کن دوس ندارم شب و روز بشه،فقط دوس دارم ی گوشه بشینم و ...

صد در صد چون آدم معمولی اینجور نیست اطرافت و نگاه کن ببین 

برو ورزش درست میشی برو پیاده روی

دلتنگی شدید هیچ جا اروم قرار نداشتم اصلا پسرم دوست نداشتم ناراحت بودم کلا اون خونه فروختیم پسرم ۴۰ ...

قدیمی ها همینجورن .من مادرم اینا میگن دکتر نرو خوب نیست و فلان.. یا مثل مادر شما میگن دعا گرفتن ..درک ندارن انگار متاسفانه