2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ذهنتون آروم کردی؟

هیچی هر روز این داستان عوض اینکه کم بشه وسعت پیدا میکرد تا سه سالگی جنگیدم هر روز مردم و زنده شده تا اینکه دیگه تصمیم گرفتم برم دکتر رفتم دکتر دنیام کلا عوض شد 

هیچی هر روز این داستان عوض اینکه کم بشه وسعت پیدا میکرد تا سه سالگی جنگیدم هر روز مردم و زنده شده تا ...

منم تازه رفتم دکتر چه دارویی استفاده کردی ؟ یعنی تو این ۳ سال فقط همین یه فکرو داشتی؟ 

منم تازه رفتم دکتر چه دارویی استفاده کردی ؟ یعنی تو این ۳ سال فقط همین یه فکرو داشتی؟

آره مثلا از آینده بچه م صحبت میکردم یهو عطسه میومد میگفتم حتما این اتفاق می‌افته چرا خدا من که نمیخوام این اتفاق بیوفته یعنی کلی شاخ و برگ بهش میدادم دیدم دیگه نمیتونم باهاش بجنگم

شما فکرتون چیه باید افکارت و بیان کنی که اون قدرتشو کم کنی

من وقتی مثلا یه متن میخونم ک نوشته به چیزای بد فک نکنین ک بیماری ذهنی میگیرن من میترسم میگم نکنه من خدا نکرده بیماری ذهنی ...یا وقتی میگن چیزی میخوای به کائنات بگو یه جوری میشم و  میگم استغفرالله مگ خداوند وجود نداره کلا حسش یجوریه ...یا حسی بهم میگه تو یه چیزیته ..اینا چن تاش بود 

آره مثلا از آینده بچه م صحبت میکردم یهو عطسه میومد میگفتم حتما این اتفاق می‌افته چرا خدا من که نمیخو ...

مثلا من میگم بچمو تربیت کنم یهو یه حسی بهم میگه یچی میگ اصلا نمیدونم چیه مثلا داره یکاری میکنه میخوام بهش یاد بدم یجوری میشم نمیدونم چجوری بگم .یا اسم دعا طلسم این چیزا میاد میترسم ..

من وقتی مثلا یه متن میخونم ک نوشته به چیزای بد فک نکنین ک بیماری ذهنی میگیرن من میترسم میگم نکنه من ...

به نظر تو وسواس فکری داری خوب میشی چیزی نیست اینایی که میگی چیزی نیستن بزار فکرت بگه اهمیت نده بهش و واقعا هم اهمیت نداره