2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 128 پست

نه ربطی به نماز نخوندن ایشون نداره .شما خودت سعی کن یه الگوی خوب و دوست داشتنی از یه آدم نمازخون براش باشی❤️...اینجوری بیشتر احتمال داره که جذب نماز شه ..برای مشکلات هم استغفار زیاد بگو خیلی تاثیر داره

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ربطی به خوندن نماز نداره که

بعدشم واقعا نماز خوندن هرکسی به خودش ربط داره و باید با حال خوب باشه نه از سر اجبار ... چرا به زور میخوای همسرت رو نماز خون کنی ؟

کلی آدم موفق و خوشبخت توی جهان هست که اصلا نمیدونن نماز چیه !

نه خب درسته فکر کردنت منم نظرم اینه بهرحال شما آدم مفیدی هستید چقدر سعی کردی برا این موضوع از در دوس ...

خیلی تلاش کردم با زبون خوش ولی اوکی نمیشه 

در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب

برخی آیات قرآن نیز بر لزوم نماز اوّل وقت اشاره دارد. خداوند می فرماید:

«فَخَلَفَ مِنْ بَعْدِهِمْ خَلْفٌ أَضاعُوا الصَّلاةَ وَ اتَّبَعُوا الشَّهَواتِ فَسَوْفَ یلْقَوْنَ غَیا» (سوره مریم، آیه 59)

خیلی مطالب هست در مورد وجوب نمازببین از چی بیشتر تاثیر میگیره.مثلا ممکنه یکی از فلان عالم یا سخنران ...

نه اصلا فایده نداره 

میگه کارام اوکی شه میخونم از یه طرف کاراش اوکی نمیشه میگل خدا هوامو نداره

عزیزم باید بری مشاوره 

شاید همسر شما از اول هم نمیخونده یا شاید از اول بزور میخونده الان حس میکنه دیگه آزاد شده پس نمیخونه 

ولی بهتره برید مشاوره مذهبی ریشه یابی کنید اونجا بر اساس شخصیت همسرتون بهتون راهکار بدن 

ولی اینکه مدام بهش بگید نمازت بخون و گیر بدین و فلان اصلا درست نیست و فایده ایی نداره 

من خودم قبلا شوهرم تک و توک میخوند هرموقع میخواستم نماز بخونم بهش میگفتم بیا تو وایستا من پشت سرت بخونم گاهی یه جمله کوتاه تشکر میکردم تو جانمازش میزاشتم بخونه ولی خب برا شوهره من اثر نداشت 

دیگه کم کم ول کرده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ای خدای من 🥹🥹ایول بهتوووووووون منم کاش یه روزی مثل شما بشم منم دقیقا به نماز خیلی اعتقاد دارم

چه فایده عزیزم 

هر چقد از خدا میخوام کاراشونو اوکی کنه تا همسرمم اینجوری بشه ولی انگار ن انگار حس میکنم دیگه خدا دوسم نداره

عزیزم منو همسرم هم اینجوری هستیم همیشه نماز میکنم زود زود قرآن رو ختم میکنم و همسرم اصلا اعتقادی نداره 

ولی هر کدوممون تو راه خودمونیم و دخالتی تو کارهای هم نمیکنیم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
تلقینه عزیزم برا نماز ایشون نیست من نماز میخونم شوهرم نه اعتقادمونم فرق داره روش حساس نشو چون ب چیزی ...

منم تقریبا بیخیال شدم اما اینقدر مشکل داریم بهش میگم نمازتو بخون به خدا توکل کن درست میشه ولی میگه خدا چرا یه نشونه نمیفرسته تا بدونم هوامو داره