2777
2789
عنوان

برای ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چقد بیشعوری شاید یکی این کارو کرد متاسفم برا خاله زنکی مث شما ک دخالت میکنید توهرچیزی

شما واقعا......هیچی ندارم بگم مگه اینکه طرف از عقل ساقط باش مگه اینجا مشکل مغزی داری بد و خوب تشخیص ندن واقعا برا ادبیات تون متاسفم

رشت شینم با افتخااررر ❤❤❤
من قرص پریورین خوردم خوب بود الان برا بلند شدنش دنبال راه حلم

ریزش بعد از چند وقت قط شد؟ کامل قط شد؟؟؟ بعد تار موهات نازک بود ؟؟ 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

من قرص پریورین خوردم خوب بود الان برا بلند شدنش دنبال راه حلم

برای بلندی میگن فیتو خوبه یا هیرتلمین

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

زینک پلاس برای مو و ناخن و پوست هست. با یونی زینک متفاوته

یکی نوشته بود یونی زینک من ریپلایش کردم مثل اینکه حذف کرده !!!

شما چ قرصی رو از چه مارکی پیشنهاد میکنید؟؟ اصل باشه حتما 

یکی نوشته بود یونی زینک من ریپلایش کردم مثل اینکه حذف کرده !!!شما چ قرصی رو از چه مارکی پیشنهاد میکن ...

من زینک پلاس مصرف کردم کمتر شد. مدت طولانی نباید مصرف بشه هیرویت تجربه ندارم

ویتامینDهم روی ریزش تاثیر داره