2777
2789

جاری من سر عقدم تو مراسم اومد گفت عزیزم میشه شماره کارت بدی من کادو بریزم من وقت نشده چیزی بخرم منم گفتم خدا بدونه توقع ندارم از کسی شماره کارتم گرفت جلوی شوهرم و مهمونا بعد پول نریخت پاگشا یا مهمونی اینا اصلا تا حالا من رنگ خونشون رو ندیدم 

تو خیابون منو ببینه یا جایی جوری برخورد می کنه انگار ندیده بعد الان روز پرستار بهم زنگ‌ زد تبریک گفت منم تشکر کردم و گفتم خیلی خوشحال شدم ممننون عجیب نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرا شوهرم اینجورین🤣🤣فعلا جاری ندارم

یبارم دعوت نکردن خونشون😑😑

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  
اصلا از سه تا جاریام خوشم نمیاد نمی دونم چ برخوردی داشته باشم

منم یه جاری این مدلی دارم باهاش تقریبا قطع رابطه ام ...اصلا رفت و آمدی نداریم و اتفاقی ممکنه خونه مادرشوهر ببینمش...و همیشه کاری داشته باشه نزدیک میشه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز