2777
2789
عنوان

یه جاری عجیب غریب دارم شما باشین چجوری برخورد می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 34 پست
شوهرت چی؟

اونم خداروشکر اصراری برای رفت و امد نداره ...چون این جاریم رو خوب شناخته ..شدیدا زن منفعت طلبی هست ..

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از سه تا جاریام خوشم نمیاد نمی دونم چ برخوردی داشته باشم

منم ۴ تا جاری دارم دوتاشون ۵ ساله ندیدم حتی دخترم بدنیا اومد بهم زنگم نزدن دوتاشونم فقط عید به عید همو می‌بینیم. شماهم فاصلتون باهاشون کم کن 

سوالم اصلا همین بود که به شوهرم بگم یا نه ؟

بله  بگو حتماکه به برادرش بگه ،بگو منو مسخره کرده و تحقیر ،مهم کادو نبوده مثلا میخواسته بقیه بفهمن که کادو داده ولی نداد ،بعدا توقع نداشته باشن اگه خونه خرید یا بچه دار شد شما براش هزینه کنی کادو ببری ،چرا نگی ،فکر کرده زرنگه اتفاقا بزار مادر شوهرت و بقیه هم بفهمن ،

به شوهرم بگم کاراشو؟

یعنی نگفتی ؟ الان خونواده همسرت فکر میکنن کادو گرفتی ؟! 😐😐😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بستگی به مدل شوهرت داره اگه حرفت رو قبول میکنه و اعصابت رو بدتر خورد نمی کنه یه بار بگو بهش ...ولی در کل ازین جاری دوری کن و روابط رو در حد رسمی نگه دار

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

معلومه که باید بگی این چیزا جبران داره طرف یه تومن میاره سال بعد دو‌ تومن باید براش ببری و هر کی هم نیاورد باید براش نبری ضمن اینکه برادر به برادر نده کی بده؟؟؟؟؟

بگو 

ممکنه بعدا زبونش دراز بشه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403