2777
2789
عنوان

بچه چی دوست دارید

104 بازدید | 18 پست

من عاشق پسر بچه ام

همسرم عاشق دختربچه

همیشه سر اینکه بچمون چی میشع کلکل میکنیم    

هم مادر من و هم مادرشوهرم دو بچه اولشون پسر بود 

بنظرتون بچه ما چی میشه؟

البته حامله نیستما و الاننم قصدشو ندارم ولییییییی خب  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره عزیزم

مامانه من ۴بچه اولش پسر هست ولی الان یه از زنداداشام که اصن بچه دارنمیشن یکیشون دختر داره ولی یه پسر بارداره 

ولی ابجیم ۲تابچه اولش پسربود 

تاوقتی‌که‌بـدنشی نمیـفهمن چقدرخـوب بودی:)️

هرچیخدا لخواد همون میشه چون خودش گفته به هرکس بخواهم پسر ،هرکه را بخواهم دخترو هرکه را بخواهم عقیم میکنم ...

هرجفتشون شیرینن ومن دلم دوقلو پسرو دختر میخواست ک قسمتم اصلا مادرشدن نبود ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

همسرم کلا بچه دوست نداره اگ باشه پسر

منم جفتشونو‌دوست دارم بیشتر دختر

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

الانم شما بگین سالمه باشه هرچی میخوادباشه

مادرشوهر رفیقم به شدت پسری هست ۳قلو پسربدنیامیاره هی هم برای دختر فش میداده که من دختر نمیخوام دخترفلانه ۳تاشون تو ۳.۴ ماهگی میمیرن اگه الان بودن دیگه ۳۰ سال رو داشتن مامانم میگفت اونموقع یه مریضی به اسم (وبا) امده بوده بچه میگرفتن میمردن ۳تا بچه های ایشون گرفته بوده مردن 

الان ۳تاپسرداره ۴تا دختر

تاوقتی‌که‌بـدنشی نمیـفهمن چقدرخـوب بودی:)️