2777
2789

من داداشم معتاد صنعتی و کمپه 

و خیلی بی انگیزه و بی اعتماد به نفس و تا امیده

بنظرتون بش وعده بدم وعده واقعی 

مثلاً بگم اومدی بیرون برات مغازه میزنم

بعدش ماشین و...

یا ن و چرا

میترسم بگم پرو وزیاد خواه و متوقع بشه و نکنم انگیزه ای نداشته باشه 

حالا خودم قصدم اینه نظرتون رو بگید 

بگم خودت ب فکر خودت باش منم پشتتم

خودت ی قدم برای خودت بردار منم کمکت میکنم

اگه تاشش ماه دیگه نکشی برات ماشین میخرم

و تا یک سال دیگه نکشی برات خونه جدا میگیرم

و...

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

جملات آخرتت خوبه    حتما براش شغلی دست و پا کن    شغلی که تنها هم نباشه   

خونه رو از الان نگو 

چون دیگه ممکنه خودش تلاشی نکنه 

یا اگه میخوای بگی 

بگو کمکت میکنم تا خونه بخری 

نه که کامل خودم هزینشو میدم 

که خودش به یه امیدی سر کار بره تمرکزشو بذاره رو پس انداز کردن برای خونه یا ماشین 

در کل حاضر آماده دادن بهشم درست نیست 

بذار خودشم تلاش کنه تا قدر دان باشه 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

ی انگیزه کوچولو بهش بده اما نه چندتا پشت سر هم ی دونه بگو بفهمه کنارشی ببین کدومو بیشتر دوست داره همونو بگو بعدها اگر دیدی قدردان و با درک هست بقیه رو هم با کمک خودش براش انجام بده مثلا خواستی ماشین بخری نصف نصف کمکش کن همه رو گردن خودت ننداز بلاخره اونم باید ی حرکتی داشته باشه بنظرم اول شغلشون رو به عنوان انگیزه براشون مطرح کنید بگو برات مغازه میزنم سرمایه گذار من این بهتره بگو خودت آقای خودت باش و رئیس خودت اما مبلغی از پول رو هم ماهانه ازش بگیرید اگر هم برا خودتون نمی‌گیرید و نیازی ندارید  بزارید کنار پس انداز بشه برای خودش چیزی بخرید،درکل اگر محبت میکنید طوری کنید طرف متوجه بشه محبته نه وظیفه عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.