ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 11013 عنوان خانمها و آقایان لطفاً بیاین من شدیداً ب همفکری نیاز دارم اجرتون با خدا 60 بازدید | 11 پست بنظرتون برای اینکه ی معتاد صنعتی ک بیست سال مواد مصرف کردهو الان کمپهوقتی بیرون اومد برای اینکه دوباره وسوسه نشه مصرف کنه چکار باید کردلطفاً هر راهکاری دارین بگین از دارو گرفته تا هرچیاجرتون با خدا دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا امروز | 13:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babayenoraaa عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 266 در درجه اول محیط زندگی یا اگه امکانش رو دارید شهرتون رو عوض کنید.درجه دوم کار پر مشغله که وقت سرخاروندن نداشته باشه.سوما تحت نظر نامحسوس داشته باشیندرجه چهارم باشگاه ورزشی برن
tanha_nafas عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 158 یدونه ت خونه فرش بکشید و بزارید جلوش تا مشغول شه و نزارید اصلا بیرون بره و با کسی در ارتباط باشه خدا صبرش بشه و کمکمش کنه😔
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 11013 در درجه اول محیط زندگی یا اگه امکانش رو دارید شهرتون رو عوض کنید.درجه دوم کار پر مشغله که وقت سرخارو ... کارش سخت باشه براش بد نیست ؟؟ دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 11013 یدونه ت خونه فرش بکشید و بزارید جلوش تا مشغول شه و نزارید اصلا بیرون بره و با کسی در ارتباط باشه خدا ... فرش چرا دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
ترانه_بهاره مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 11013 سخت نه.پرمشغله مثلاً دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا
حدیث۰ عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1794 دایی من دوسال ودوماهه خداروشکر ترک کرده با سه تا راهنما در تماسه هر موقع در موقعیتهایی که قبلا بوده قرار میگیره خیلی اذیت میشه وخداروشکرچون اراده داره سریع زنگ میزنه به راهنماهاش وراهنماییش میکنن گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
حدیث۰ عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 1794 به هیچ عنوان با افرادی که مصرف کننده ان تنها نباشه تو موقعیتهاومکانهایی که قبلا مصرف میکرده هم به هیچ عنوان قرار نگیره که بدن درد میاره براش. گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
babayenoraaa عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 266 مثلاً مثلا تو یه فروشگاه بزرگ مثل کوروش امیران.این فروشگاهها که سرشون شلوغه معمولا