2777
2789
عنوان

خط تبخیر یا هاله

325 بازدید | 36 پست

بنظرتون این خط تبخیره یا هاله س؟

عزیزدلم..نمیدونم کی قراره بیای،اما منو بابا مطمعنیمکه وقتی بیای،دنیامون از همون لحضه دیگه مثل قبل نمیشه.از ابان 1403 تا الان کلی تست منفی دیدم اما هر بار با یه لبخند نصفه توی دلم گفتم:بازم نشد،ولی ی ماه دیگه جلوتر اومدم ی ماه دیگه به زمان داشتنت نزدیکتر شدم.اگه هنوز توی اسمونی یا لابه لای دعاها گیرکردی،یا داری مسیرتو پیدا میکنی،من اینجام صبور،منتظر با دست هایی بازو قلبی پر از شوق داشتنت👼🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپکا بی بی‌منم‌نگا کن مال پارسال

اومده عکسش؟😭نمیاد چرا

عزیزدلم..نمیدونم کی قراره بیای،اما منو بابا مطمعنیمکه وقتی بیای،دنیامون از همون لحضه دیگه مثل قبل نمیشه.از ابان 1403 تا الان کلی تست منفی دیدم اما هر بار با یه لبخند نصفه توی دلم گفتم:بازم نشد،ولی ی ماه دیگه جلوتر اومدم ی ماه دیگه به زمان داشتنت نزدیکتر شدم.اگه هنوز توی اسمونی یا لابه لای دعاها گیرکردی،یا داری مسیرتو پیدا میکنی،من اینجام صبور،منتظر با دست هایی بازو قلبی پر از شوق داشتنت👼🏻

خط تبخیر ی لحظه میاد و محو میشه البته برامن که زدم اینجور بود اگه خطه بعد ی دقیقه مونده احتمال زیاد هاله هست

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

خط تبخیر ی لحظه میاد و محو میشه البته برامن که زدم اینجور بود اگه خطه بعد ی دقیقه مونده احتمال زیاد ...

نه محو نشد

پس فکر کنم مثبته مبارک باشه مامان گل

اخه خیلی پیش اومده برام و بعدش پریودشدم البته مدیکور🥲خدا کنه اینبار واقعی هاله باشه خسته شدم

اخه خیلی پیش اومده برام و بعدش پریودشدم البته مدیکور🥲خدا کنه اینبار واقعی هاله باشه خسته شدم

اسی چند روز از موعدت گذشته؟ 

بعد از چند دقیقه هاله انداخت؟ 

هاله صورتیه یا بدون رنگ ؟

وا این دیگه جدید بودخط تبخیر اصلا نمیرهاگه خط به صورتی بزنه ممکنه مثبت باشه خاکستری خیر

خط تبخیر خاکستری نیس که صورتیه ولی نمیمونه میره عزیزم برامنی که چند ساله انتظار میکشیدم میدونم گلی 

وقتی داره ادرار وارد کیت میشه خط صورتیش میوفته ولی کامل که جلو رفت محو میشه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

خط تبخیر خاکستری نیس که صورتیه ولی نمیمونه میره عزیزم برامنی که چند ساله انتظار میکشیدم میدونم گلی و ...

عزیزم منم چند ساله منتظرم ولی اون دوستمون داره درست میگه خط تبخیر نمیره و خاکستری میشه ۱۲ سال انتظار حرفه ای کرده ما رو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤