2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش خیلی سروکله میزنم فایده نداره مثه بچه ها قهر میکنه

سر و کله نزن هیچ چیزی تغییر نمیکنه.  آدم های خسیس ، وسواسی ، لجباز هم هستند و اصلا انعطاف پذیری ندارند و احتمال تغییرشون خیلی پایینه. فقط داری اعصاب خودت رو خرد میکنی 

تا جایی که میتونی مسیر زندگیت رو طوری بچین که کمترین نیاز رو بهش داشته باشی

مثلا چیکار کنم عزیزم اخه سر کارم بخوام برم یه ایرادی روی سرکار رفتنمم میزاره نمیدونم این پولاشو میخواد باخودش ببره تو گور

مثلا چیکار کنم عزیزم اخه سر کارم بخوام برم یه ایرادی روی سرکار رفتنمم میزاره نمیدونم این پولاشو میخو ...

وسواسه و بیماره به خودشم نمیخواد بیاد یادمه داداش خدابیامرزم با فحش ازش پول میگرفت 

مثلا چیکار کنم عزیزم اخه سر کارم بخوام برم یه ایرادی روی سرکار رفتنمم میزاره نمیدونم این پولاشو میخو ...

باید به ایراداش ، حرفاش بی توجه باشی و کار خودت رو بکنی . اگر بخوای با حرف مادرت پیش بری بدبخت میشی نمیدونم متاهلی یا نه . فردا خواستگارم بیاد چون هیچ کس پرفکت نیست سر ازدواجتم سنگ میندازه 

باید به ایراداش ، حرفاش بی توجه باشی و کار خودت رو بکنی . اگر بخوای با حرف مادرت پیش بری بدبخت میشی ...

الان داره میندازه همشونو یه ایراد میگیره مجردم 

الان داره میندازه همشونو یه ایراد میگیره مجردم

بعد میبنی ۴۰ سالت شده نتونستی به خاطر ایرادگیری مادرت ازدواج کنی . اینو باید بپذیری که مادر من اینطوریه و نباید با حرفاش تصمیم بگیرم. 

بعد میبنی ۴۰ سالت شده نتونستی به خاطر ایرادگیری مادرت ازدواج کنی . اینو باید بپذیری که مادر من اینطو ...

اخه وقتی حرف خودمم میزنم میگه نه حرف من درسته 

اخه وقتی حرف خودمم میزنم میگه نه حرف من درسته

پس تو یه تناقض گیر کردی از طرفی میگی نمیفهمه از طرفی نمیتونی از حرفاش بگذری. وقتی میگی نمی‌فهمه چرا به حرفاش اینقدر بها میدی. بزار اون حرف خودشو بگه تو کار خودت رو بکن