دخترخوبی مدیر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3122 عنوان وای برای شیمی نمیدونم باید چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 24 پست پشت کنکورممیخوام فقط شیمی دوازدهم رو ببینم وقت ندارم جامع ببینیمولی اکثر دبیرها جامع میگنیعنی هیچکسی نیست فقط دوازدهم رو بگهه؟ مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره. دیروز | 13:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 7264 مسائل پایه رو همه رو بلدمفصل ۱.۲ شیمی دوازدهپ خیلی مسائل داره من اسید و باز خیلی مشکل داشتم براش همون فراهانی دیدم خیلی اوکی شدم
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 7264 آره عه واقعاا؟تو تیتانیوم میبینی؟ من سالیانه میبینم نمیدونم همون تیتانیوم میشه یا نهمنم البته فقط مباحث دوازدهمشو مثل اسید و باز میبینم بقیه درسنامه
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3122 من سالیانه میبینم نمیدونم همون تیتانیوم میشه یا نهمنم البته فقط مباحث دوازدهمشو مثل اسید و باز میبین ... دانلود میکنی؟صفر کلوین داره و تیتانیوم هر دوتاش جامع هستندمیشه الان چک کنی ببینی دوازدهم رو از چه جلسه ای شروع کرده؟ مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
زهرالود عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1580 من سال ۴۰۱ با بابایی میدیدم پایه و دوازدهم رو جدا میگفتالانو نمیدونم ماشین فقط سمند سورن
devillady عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 7264 دانلود میکنی؟صفر کلوین داره و تیتانیوم هر دوتاش جامع هستندمیشه الان چک کنی ببینی دوازدهم رو از چه جل ... بلهبرای من زده عادی نمیدونم کدومشهاز جلسه ۱۹ شروع کرده
maryking عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 528 عزیزم به نظرم بهترین راه دیدن نکته و تست دی ماه فراهانی سال های قبلهتدریس تمام فصلا کامله تست هم میزنه آزمون هم میگیرهاز توی تلگرام میتونید به تمامش دسترسی داشته باشیدهمه ی مطالب رو هم کامل تدریس میکنن ۳۰ جلسه ۲ ۳ ساعته هست اگ اشتباه نکنم
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3122 بلهبرای من زده عادی نمیدونم کدومشهاز جلسه ۱۹ شروع کرده پس صفر کلوینهخیلی ممنونم ازت عزیزم لطف کردیموفق باشی مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.
دخترخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 3122 عزیزم به نظرم بهترین راه دیدن نکته و تست دی ماه فراهانی سال های قبلهتدریس تمام فصلا کامله تست هم میز ... عه آره نکته و تست دی ماه رو شنیده بودم خیلی ممنونم چک میکنم مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.