2777
2789
عنوان

خیلی حس بدی دارم میشه بیاید

58 بازدید | 6 پست

من ۱۸ سالمه و از بهمن دانشجو میشم(ربطی به موضوع نداره خواستم بگم فقط)

قد من حدود ۱۵۰ تاس و هیکلم هم متناسبه و از چند روز پیش هم شروع کردم ورزش کردن که یکم لاغر تر بشم

قبل کنکور ۴۲ تا بودم ولی الان حدود ۵۰ تا شدم

شکم ندارم ولی یکم رون پاهام توپر شده ولی خدایی زشت نیست

مامانم از چند روز پیش گیر داده که قدت کوتاهه و یکم ورزش کن

کلا ژنتیکی قدمون کوتاهه مامانم هم کوتاهه بابام هم ۱۷۰ تاست

دکتر و اینا هم زیاد رفتم وقتی کوچیک بودم ولی خب فایده ای نداشت

خیلی از حرفش حس بدی میگیرم

چون کاری که نمیتونم بکنم برا قدم ژنتیکیه دیگه

حالا شما با صداقت بگید از تعریف های من خیلی قد و هیکلم بده؟

مثلا لباس سایز ۳۸ میپوشم 

منم مث توام،اتفاقا بهمن هم‌باید برم دانشگاه ،خودتو دوست داشته باشه،ماها تو بغلی هستیم🥺

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم ۱۷۲ هیکل پر اما کشیده و زیبایی دارم بار های بار بهم گفتن چوقونی و مارمولک و دراز و نردبان و .. ‌هزار تا حرف بهم گفتن خودت خودتو دوست داشته باش چون هر چی باشی ایراد پیدا میکنن برات

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
منم مث توام،اتفاقا بهمن هم‌باید برم دانشگاه ،خودتو دوست داشته باشه،ماها تو بغلی هستیم🥺

آره منم شعارم همینه😂

راستش قبلا خیلی اوکی بودم ولی این چند وقته با این حرف ها خیلی حس بدی گرفتم

من قدم ۱۷۲ هیکل پر اما کشیده و زیبایی دارم بار های بار بهم گفتن چوقونی و مارمولک و دراز و نردبان و . ...

منم هیکلم دقیقا مثل این توپر های اینستاست بلکه هم بهتر ولی خیلی ناراحت میشه آدم از حرف هاشون با اینکه میدونم برا خودم میگه

منم هیکلم دقیقا مثل این توپر های اینستاست بلکه هم بهتر ولی خیلی ناراحت میشه آدم از حرف هاشون با اینک ...

نه کلا نباید برات مهم باشه اصلاااا 

مردم نظر میدن در مورد همه چی چه خوب باشی چه بد 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞