2777
2789
شرایط هر چی که باشه شما سعی کن مادر قوی باشی برات فرقی نکنه ک جنسیت چیهمن خودم داداش ندارم ولی اگ رو ...

شرایط من پیچیدست کلا اگه اون چیزی که میخام نشه اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مهمه ؟این حس که اون بچه تو هست از گوشت و خون تو توی وجود تو هست خودش به خودی شیرین هست چرا با فکر کردن به جنسیت خرابش میکنین یه بچه رو چه دختر و چه پسر بیشتر از مادرش کسی دوستش نداره پس از الان حس بد نداشته باش به بچه هم به دنیا نیومده حس بد انتقال نده 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مگه مهمه ؟این حس که اون بچه تو هست از گوشت و خون تو توی وجود تو هست خودش به خودی شیرین هست چرا با فک ...

منم قبل بارداریم و حتی یماه اول بارداریم برام خنده دار بود موضوع جنسیت ولی خب هیشکی از اینده خبر نداره 

حوصله ادم های نفهم رو ندارم بسلامت

از طرز فکرت معلومه که تو چقدر فهم داری 

اگه فهمیده تویی و نفهم من که دوست دارم همون نفهم باشم 

در ثانی تو چیزی از شرایطت نگفتی و ما هم نمی‌دونیم شرایطت تو چیه  و طبق چیزی که تو تاپیک نوشتی داریم نظر میدیم 

تاپیک زدی جنبه داشته باش انتظار نداشته باش بیان برات کف بزنن که چقدر فهمیده ای که جنسیت برات مهمه 

از طرز فکرت معلومه که تو چقدر فهم داری اگه فهمیده تویی و نفهم من که دوست دارم همون نفهم باشم در ثانی ...

تو خوبی که زن حامله ای که خودش میگه پر استرسم حالا بهر دلیلی میخای بچزونیش 

نمیتونم که تو هر تاپیکی صفر تا صد زندگیمو بگم که نخواد خاطر شما ازرده شه یکم درک و شعور خوب چیزیه 

تو خوبی که زن حامله ای که خودش میگه پر استرسم حالا بهر دلیلی میخای بچزونیش نمیتونم که تو هر تاپیکی ص ...

خب مام علم غیب نداریم و طبق عنوانی که تو تاپیک میبینیم نظر میدیم دیگه چرا ناراحت میشی 

من قصد چزوندن کسی رو ندارم ،رو اخلاقت کار کن 

بیشعور و نفهم هم خودتی 

ریپلای کنی جواب نمیدم دیگه به حد کافی خودمو پایین آوردم باهات صحبت کردم همین قدر کافیه

شرایط من پیچیدست کلا اگه اون چیزی که میخام نشه اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام

ببین یه سری شرایط از عهده ما خارج هست

اگه دیدگاهی داری اشتباه از دیدگاه شماست

سعی کن دیدگاهتو درست کنی

تو باید مادر قدرتمندی باشی 

شرایط اطراف رو ولش، سعی کن تعیین کننده رفتار اطرافیان شنا باشید