2777
2789
عنوان

کنفرانس دانشگاه

62 بازدید | 7 پست

تا حالا کنفرانس دادین؟ استرس ندارین ؟ من میترسم سوتی بدم 

اعتماد به نفسم خیلی پایینه🥲

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

نه ترس نداره استرسم نداشته باشه مگه اینکه دانشگاه و رشته توپی باشی جمعیت زیاد باشه دانشجوها خیلی شاخ ...

ن دانشگاه توپی نیس پیام نور هست کلاسا هم غیر حضوری هست

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم پیام نورم اصلا چیز خاصی نیست.همه هم شاغل متاهل بچه دار سن بالا. اصلا جو طوری نیست که از کسی خج ...

برا میان ترم چیکار می‌کنی ؟ کنفرانس میدی یا امتحان

خودمم پیام نورم اصلا چیز خاصی نیست.همه هم شاغل متاهل بچه دار سن بالا. اصلا جو طوری نیست که از کسی خج ...

چ رشته ای می‌خونی 

من این ترم چندتا کنفرانس مجازی دادم کلاسا مجازی بود ترمای قبل هم چندتا کنفرانس حضوری داشتم خیلی راحت ...

ترم چندی ؟ من ترم یک هستم