2777
2789
عنوان

دوستای حاضر جوابم بیان 😆😆😆

229 بازدید | 28 پست

بچه ها ما راه دور زندگی میکنیم اما انسال برمیگردیم شهر خودمون مادر شوهرم هر موقع زنگ میزنه با لحن خوشی واسه بچه میپرسه چی جوابشو بدم ؟ 

کلا از اون آدماست که حرفاشو با خنده میپرونه 🤕

مثلا میگه خبری نیست ؟!  یا کلی اصطلاح دیگه 

منم نمیدونم چی بهش بگم فقط بعدش با شوهرم قهر میکنم😐 حالا چند تا چیز بگین که در جواب بهش بگم خسته ام کرده 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    

در ضمن من سه ساله عروسی کردم ۲۰ سالمه و اینکه اصلا شرایط بچه دار شدن نداریم 

خودش میدونه بچه اش هنو ته سربازی رفته نه سرکار میره و اینکه دانشجویه 

خو الان  بچه میخوام چی کار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دوست داره فک کن مادر خودت میمرسه برای من خواهر شوهرم میگه بجنب دیگه زود باش ..منم میگم تو زود باش از قافله عقب نمونی بعد میخندیم ...بعد تو هم به مادر شوهرت بگو شوهرمم داداش جدید میخواد زود باش خخخخخخخ دیگه بهت نمیگه

بگو به وقتش ایشالا حتما خبر میدیم فعلا تصمیم نداریم واسه بچه من اول اینجوری گفتم دیگه مادر شوهرم ج ...

آدم بدی نیست ولی بدم میاد از این حرفش 😭

دلشو نشکن با دعوا نمیگه ک باز با خنده گفتن یکم بهتره به نظرم با خنده بگو خبری بشمه من بهتون میگم شما زودتر از همه میفهمین 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

حالا چرا با همسر تون قهر میکنید ؟؟؟؟

بگید

انشاالله هر وقت خودم و همسرم صلاح دونستیم 

دربارش فکر میکنیم 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

واااا يعني خودش شرايط پسرشو  نمي بينه🙄🙄🙄خوب بگو نه تا شرايطمون اكي نشه خبري نيست چه فضولن بخدا اخه ب تو چه 

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒