2777
2789
عنوان

رفتم رشته حسابداری پیام نور خانمه ته دلمو خالی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست
بعضیا فقط منتظرن یکی یه چیزی بگه اینا انرژی منفی بدن و یه نسخه برا همه بپیچند که تو بدبخت میشی بیچار ...

اخه خانمع هم منو نمیشناخت ک مثلا بخاد ناامیدم کنع 

اول بار بود میدید منو گف ۸ ساله ک دارم کتابفروشی کار میکنم

دیدم ک میان انصراف میدن و نمیتونن فلان

شماخوندی؟ سختیش ب چیع؟

اسی حسابداری خیلی خوبه تازگیا بازار کار خوبی داره درآمد خوبی هم داره

دوست من از ده صبح تا پنج عصر شرکت ه با سی و پنج تومنی حقوق که کلا نشسته

من پرستار می دووم جونم درمیاد هفده تومان درآمد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی حسابداری خیلی خوبه تازگیا بازار کار خوبی داره درآمد خوبی هم دارهدوست من از ده صبح تا پنج عصر شرک ...

اخه این گف تو انسانی پیام نور میخونی برات سخت میشع

اینارا ک گف ناراحتم کرد گف باید بخونی معدلت بالا باشع نخونی مشروط میشی یااون واحد میفتی 

اصن اعصابم ریده شده توش 

تو از اونایی باش که می توانندوقتی من پرستاری زدم گفتن با بچه سخته نمی تونه وول می کنهولی من ادامه دا ...

اخع پیام نور غیر حضوریه خودمون باید بخونیم خانمع گف برات سخت میشع ترسوند منو

اخه این گف تو انسانی پیام نور میخونی برات سخت میشعاینارا ک گف ناراحتم کرد گف باید بخونی معدلت بالا ب ...

چرا سخت باشه انسانی ها حفظیات خوب دارن 

فوق ش برای ریاضی و اینا فیلم می بینی از اون فیلم کارشناسی ارشد 

سلام منم رشتم حسابداری و ارشدمو الژهرا میخونم حسابداری فقط چهار واحد ریاضی که کلا دوتا کتاب ریاضی عمومی داره و دوتا آمار داره میتونی خیلی راحت پاس کنی و فقط پشت کار میخاد اگه تهرانی بعد ترم شش برو دنبال کار اصول حسابداری یک رو خیلی بخون بعلاوه اکسل و قانون مالیات و تجارت یاد بگیر حسابداری یه دنیای بزرگی داره و حتی اگه زرنگ باشی در آمد به دلار میتونی داشته باشی مثلا مدارک بین المللی بگیری

اخه خانمع هم منو نمیشناخت ک مثلا بخاد ناامیدم کنع اول بار بود میدید منو گف ۸ ساله ک دارم کتابفروشی ک ...

خب همین دیگه مشکلش این بوده نشناخته تو دل شما رو خالی کرده مگه توان و ظرفیت آدما به یک اندازه هست؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!