2777
2789
عنوان

چجوری بگم نمیتونم خرجتو بدم

337 بازدید | 21 پست

من خب با مادرخونده ام و دختراش زندگی میکنم هزینه خورد و خوراک رو و میوه و خوراکی و مواد اولیه و شوینده خیلی میخرم تا اینجا طبیعیه چون ۶ ماهه اینجام و بچمو رایگان نگه میدارن تا من برم تفریح.

ولی مادرخوندم یه دوستی داره ازدواج دوم کرده و شوهرش دخترشو از خونه پرت کرده بیرون. دختره افغانیه حالا تااینجاشم اوکی ولی قراره بیاد باما زندگی کنه ۱۹ سالشه و خودش فروشندگی کار میکنه اقا من نمیخام هزینه کنم اونم بخوره چون دیت اول خوبی نداشتیم بشدت مغرور و بداخلاقه البته من سگ اخلاق تر و بددهن ترم ولی مغرور نیستم. حتی یک تخم مرغ از خریدام دوست ندارم بره شکم اون. نمیخامم رحم کنم. کیو باید ببینم چرا باید من اجاره رو کمک کنم (به میل خودم پرداخت میکنم ) ولی اون بلاش و مفت زندگی کنه . حالا قراره لوازماشم بذاره تو اتاق من . چجوری گربه رو دم حجله بکشم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خونه نامادریت پانسیونه که هر کی از مامانش قهر کنه بیاد اونجا؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
مگه خونه نامادریت پانسیونه که هر کی از مامانش قهر کنه بیاد اونجا؟

نامادریم نیست مادرخوندمه. دختر دوستشه میگه بیاد چون رفته بوده خونه اون یکی دوسته مادرش و ازاثنجام بیرونش کرده بودن گفته بودن که با نامزدش اون خانمه نمیتونن راحت باشن

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

حق داری والله تو این دوره زمونه مگه میشه همینطور ب یکی الکی جا و مکان و غذا داد خب بره جای دیگه اصل ...

جا رو مامانیم میده ولی دوست ندارم از خریدام بخوره 

نا مادری با مادرخونده فرقی داره؟

الان دخترای خودش راضین همه که این بیاد تو خونشون زندگی کنه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
نا مادری با مادرخونده فرقی داره؟الان دخترای خودش راضین همه که این بیاد تو خونشون زندگی کنه؟

وا مادرخونده اره با نامادری فرق داره ممکنه یکی سرپرستی یکیو تو هر سنی قبول کنه بشه مادرخونده اش

وا مادرخونده اره با نامادری فرق داره ممکنه یکی سرپرستی یکیو تو هر سنی قبول کنه بشه مادرخونده اش

چه جالب یعنی یه خانمی سرپرستی شما رو گرفتن در حالی که نسبتی نداشتین از قبل

به هر حال حق داری منم باشم تو کتم نمیره یه غریبه یهو بیاد وسط خونه زندگیمون 

اگر همشون موافقن چاره ای نداری یا باید تحمل کنی یا اینکه یه جای کوچیک برای خودت و بچت بگیر و ازشون جداشو تو که کرایه خونه کمک می کنی خرید خونه هم می کنی خوب مستقل زندگی کن