2777
2789
عنوان

چجوری بگم نمیتونم خرجتو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 21 پست
اصلا تو وظیفه نداری خرج هیچکس وبدی

پانسیون نیست که بعدشم غریبه نیستن که بچه هاش خواهرمن خواهر میگن تو خرید منو تو نداریم بینمون ولی مقابل این دختره نمیخام آوانس بدم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

پانسیون نیست که بعدشم غریبه نیستن که بچه هاش خواهرمن خواهر میگن تو خرید منو تو نداریم بینمون ولی مقا ...

چه جالب یعنی باهات اوکین؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال حق داری منم باشم تو کتم نمیره یه غریبه یهو بیاد وسط خونه زندگیمون اگر همشون موافقن چاره ای ...

نمیخام تنها باشم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

چه جالب یعنی باهات اوکین؟

بابا خیلی ما ۱۲ ساله همو میشناسیم خیلی میان ترکیه خونم اصلا نبودن نمیتونستم بچمو تاالان بزرگ کنم

بابا خیلی ما ۱۲ ساله همو میشناسیم خیلی میان ترکیه خونم اصلا نبودن نمیتونستم بچمو تاالان بزرگ کنم

واقعا خوش به حالت من خواهر خونیم نمیتونم کنار بیام 🦥

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

پانسیون نیست که بعدشم غریبه نیستن که بچه هاش خواهرمن خواهر میگن تو خرید منو تو نداریم بینمون ولی مقا ...

مستقیم‌بگو دلم.نمیخواد هزار تومن از موادغذایی که من میخرم ومیارم این دختره استفاده کنه

پارسا پسرمامان😍
مستقیم‌بگو دلم.نمیخواد هزار تومن از موادغذایی که من میخرم ومیارم این دختره استفاده کنه

چون واقعا پر توقع و هرچیزی بهش برمیخوره و مغرور و تنده نمیخام نونش بدم میخواد خدارو خوش نیاد یا بیاد.