2777
2789
چرا هرکی متاهلیه میگه ازدواج نمیکردم🤔بعد مجردا تاپیک میزنن چیکار کنم بیاد خواستگاری😝

من مجردم ولی هیچوقت دغدغه خواستگار نداشتم چون دیذم روزای خوبشون نهایت یکی دوساله عشق میشه روزمرگی مخصوصا بااین امار خیانت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گووو خوردم ازدواج کردم

اول پول بعد 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

میرم سرکار و پول در میارم .ازدواج با کسی که شرایط نرمال مالی نداره  انجام نمیدم .با خیلی از ادم ها اصلا رفاقت نمیکردم روی خودم بیشتر کار می‌کردم عزت نفس اعتماد ب نفس .ادم ها رو باارزش نمیکردم که بعد گند بزنن ب روح و روانم .خودم بیشتر دوست می‌داشتم. وقتمو صرف کارها و ادم هایی که ارزششو نداشتن نمیکردم .تو زندگیم بیشتر خوشی مد نظر میگرفتم .بسلامتی ام تمرکز میکردم و خودم الویت میذاشتم

همه چی خوب میشه تلاش کن 

اون زمان که مجرد بودم خودمو کشتم که شاغل بشم ولی نشد خودمو برا درس کشتم ولی به جایی نرسیدم الان که ازدواج کردم ازدواج برام بهتر از مجردیه . من بابام ماشین نداشت برای همین هزینه اسنپم زیاد میشد و متاسفانه  اونطور که میخوام نمیتونستم هزینه کنم

چون به معنای واقعی ازدواج رسیدن یکیش خود من

شاید انتخابتون درست نبوده من بعد ازدواج خیلی خوشحال‌تر شدم سفرهای دوتایی زیادی رفتیم تا ۶ سال بچه نیاوردیم بعدش بچه آوردیم و بازم خوشحال‌تر شدیم خدارو شکر

شوهر یکی از دوستام بهش گفته بود دوست ندارم به بچگی برگردم چون در اون موقع تو نبودی واقعا منم در مورد شوهرم همین حس وابستگی رو دارم حالا نه که با هم اختلاف نظر ندا یم اما خیلی وابسته همیم کل جهان منو عوض کرد تنهایی منو گرفت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اون زمان که مجرد بودم خودمو کشتم که شاغل بشم ولی نشد خودمو برا درس کشتم ولی به جایی نرسیدم الان که ا ...

در واقع پیشرفت تو در ازدواجت بوده و این خیلی هم خوبه امیدوارم همیشه موفق و باشید کنار هم خوش باشی 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
شاید انتخابتون درست نبوده من بعد ازدواج خیلی خوشحال‌تر شدم سفرهای دوتایی زیادی رفتیم تا ۶ سال بچه نی ...

ماشالله بهتون،اینجور ازداج خوبه پشیمونی نداره ،امان از ازدواج ومسیر اشتباه

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

شاید انتخابتون درست نبوده من بعد ازدواج خیلی خوشحال‌تر شدم سفرهای دوتایی زیادی رفتیم تا ۶ سال بچه نی ...

دقیقا... انتخاب درستی نکردم تو ازدواج 

هیچوقت طعم واقعی یک زندگی خوب و راحت و بی دققه رو نچشیدم

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

من مجردم ولی هیچوقت دغدغه خواستگار نداشتم چون دیذم روزای خوبشون نهایت یکی دوساله عشق میشه روزمرگی مخ ...

مولانا میگه 

عشق هایی کز پی رنگی بود

عشق نیستند عاقبت ننگی بود

اونهایی که با هیجان از سر تحولات هورمونی بدون عقل و درایت ازدواج میکنن خب معلومه بعد مدتی عطش عشقی که معرفت وشناختی پشتش نباشه فرو میشینه

ماشالله بهتون،اینجور ازداج خوبه پشیمونی نداره ،امان از ازدواج ومسیر اشتباه

توصیه من بعنوان یک زن چهل ساله متاهل با دوتا بچه اینه که هرگز بدون شناخت هم از شخصیت طرف مقابل هم خانواده طرفتون ازدواج نکنید تا کامروا باشید😊