2777
2789
عنوان

الان یه تاکسیه منو رسوند ولی پول نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست

امان از اونایی ک میگن وااا مگ میشه بله میشه برای منم اتفاق افتاده حالا ب هردلیلی راننده نخاسته پول بگیره یا بقیه شو نداشته یا خورد نداشته یا کارت خوان نبوده یا اصلا خودش نخاسته بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عاشقت شده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم دیروز از ونک میخواستم برگردم خونه کارت متروم همرام نبود از یه بنده خدایی پرسیدم کجا اتوبوس سوار شم برم سمت فلان جا هم راهنماییم کرد هم پرسید پول اینا همراته ۱۰ تومنی هم داد بهم یه ساعت از من انکار از اون اصرار

بخدا ادم یسری رو میبینه میفهمه هنوزم آدمای خوب وجود دارن کلی ازش تشکر کردم