2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پناه بر خدا چه کاریه تو این سن بچه آوردن من 38سالمه هرروز خودخوری میکنم که چرا تو این سن باردار شدم

بخدا اینقدر جوون هست هیچکی باور نمیکنه این نزدیک شصت سالشه از دختراش خوشگلتر دیده میشه

بچه چندمشه 53ما الان دیگه نوه داره نوش الان سال آخر مدرسشه

،چهار تا دختر داشت ، نوه نداره 53بچه اورد الان 58سالشه ،دختر بزرگش ماما هست سی سالشه با یک پزشک ازدواج کرده تو بلژیک زندگی می‌کنه ،دختر دومش فوق داره با یک طلا فروش ازدواج کرده ،دوتا دختر دیگه تو خونه داره که درس می خونن

عزیزم خودت 4تا خواستی یا ناخواسته بودن چطور سختت نبود 4تا بارداری من الان سومی باردارم دیوونه شدم چه ...

من سه تا اولی رو خودم خواستم ،طبیعی هم زایمان کردم،ولی چهارمی با قرص باردار شدم حال روحی مناسبی نداشتم خودم  سزارین رو انتخاب کردم ولی دکتر قبول نکرد برای بستن لوله ها گفت تو اتاق عمل دوربین داره من تنها هم که اونجا نیستم چند نفر دیگه هم هستن امکان داره برام دردسر درست کنن

من سه تا اولی رو خودم خواستم ،طبیعی هم زایمان کردم،ولی چهارمی با قرص باردار شدم حال روحی مناسبی نداش ...

خدا حفظشون کنه عزیزم میگم چقد طول کشید حال روحیت خوب بشه من الان سومی باردارم حالم داغونه افسردگی شدید گرفتم جوری که خواب ندارم سرم هرروز از بی خوابی میخواد بترکه

خدا حفظشون کنه عزیزم میگم چقد طول کشید حال روحیت خوب بشه من الان سومی باردارم حالم داغونه افسردگی شد ...

تقریبا دوماه بعد از زایمان حال روحیم خوب شد،خدارو شکر دخترم خیلی آروم هم بود اصلا شب بیداری ،کولیک،و گریه نداشت که بیشتر خسته بشم یا اذیت بشم

تقریبا دوماه بعد از زایمان حال روحیم خوب شد،خدارو شکر دخترم خیلی آروم هم بود اصلا شب بیداری ،کولیک،و ...

خدا را شکر کن خیلی حالم بده هرروز گریه میکنم الان تو 5ماهم فکر میکنم این روزا هیچ وقت هیچ وقت تموم نمیشه