2777
2789
عنوان

خواهرم از مدرسه دراومده بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 22 پست
خواهرت به خاطر همین ترس مامانت از باباته که اینجور شده ،اینجور که فهمیدم بابات اخلاقش تنده همه اینا ...

اكه ترس داشت كه اينكارو نميكرد ده سالشه اينكارو ميكنه دو سه سال ديكه جي ميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ینی نشستین هیچی نگفتین؟؟

من بودم اون مدرسه رو سر مدیر و معاون و برنامه ریزش خراب میکردم میموندن زیر اوار ک به چه حقی بچه رو بردن برنگردوندن

ینی چی نیستن؟؟

به مادرت بگو بره پارشون کنه زنگ بزنه پلیس بیاد اصلا شابد دزدیدنش

من ۱۹ سالم تنهایی بیرون نرفتم تاحالا تنها حتا با دوست کافه جایی نرفتم  چقدر بی فکر بیخیالیت فردا بلایی گرفتش چی تنبیه اش کنید دعواش کنید سرویس بگیرید براش تنها نیاد بر انگار توجامعه نیستی چقدر دزدی ادم دزرید شد

اكه ترس داشت كه اينكارو نميكرد ده سالشه اينكارو ميكنه دو سه سال ديكه جي ميكنه

وقتی پدر اخلاقش تنده باعث میشه بچه فراری بشه از خونه تازه اون میدونه که مامانش به باباش نمیگه که امروز مدرسه رو پیچونده  

من ۱۹ سالم تنهایی بیرون نرفتم تاحالا تنها حتا با دوست کافه جایی نرفتم چقدر بی فکر بیخیالیت فردا بلا ...

شما هم عادی نیستیا

از شما کوچیکتر ها وارد دانشگاه شدن شهر دیگه زندگی می‌کنن یه درصد زیادیشون بعد شما تا حالا با دوستات هم بیرون نرفتی ؟ 

خواهر من که به تراپی نیاز داره ولی شما هم روی خودت کار کن 

شما هم عادی نیستیااز شما کوچیکتر ها وارد دانشگاه شدن شهر دیگه زندگی می‌کنن یه درصد زیادیشون بعد شما ...

هرکسی مسیر خودش دار من برا خودم ارزش حریم قاعلم وقت باخانواد میگذرونم ولی شما الان خواهرتون ۱۰ سال اینطور طرفداری میکنی ازش وایی به حال ۲۰سالگیش