2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربیپیرا اگه سخت بخونم پزشکی هم میارم ولی خب زیاد حوصله ام نمونده

ببین حتما موفق میشی 

ولی یچیزی بهت بگم اگرم قبول نشی هرگز نا امید نشو هیچوقت هیچی از ارزشت کم نمیکنه همین که تلاشتو کردی و الانم داری تلاش میکنی یدنیا ارزش داره 

چقدر طولانی شیش سال همش مجازی بود ؟!

بعضیا میگن احمق بودی بعضیا میگن دمت گرم... ولی خب هرکاری که تونستم کردم اما نشد... 

با این حال خداروشکر میکنم که هرگز باعث نشدم دل کسی بخاطرم بشکنه هرچند بد دیدم و شیش سال تلاشمو کردم اما خب چه میشه کرد اتفاقی بود که افتاد بارها ازم خواسته حلالش کنم منم گفتم حلالت کردم دیگه رفته پی زندگیش دوساله

بعضیا میگن احمق بودی بعضیا میگن دمت گرم... ولی خب هرکاری که تونستم کردم اما نشد... با این حال خداروش ...

دل بزرگی دارین آفرین بهتون 

ایشالا آدم واقعی خودتونو پیدا میکنین اون کسی که کنارش آرامش دارین باهاش خوشحالین 

دل بزرگی دارین آفرین بهتون ایشالا آدم واقعی خودتونو پیدا میکنین اون کسی که کنارش آرامش دارین باهاش خ ...

مرسی ممنون 

لطف داری 

میدونی من یمدت این حسو حال الان شما رو داشتم حالم از هرچی جنس مخالفه بهم میخورد و... ولی دیدم که نه ما همه جور ادم توی این دنیا داریم و نباید هیچوقت همرو به یه چشم ببینیم و زندگی خودمونو از اینی که هست سخت تر کنیم چون افسردگیش به خودمون برمیگرده😅

مرسی ممنون لطف داری میدونی من یمدت این حسو حال الان شما رو داشتم حالم از هرچی جنس مخالفه بهم میخورد ...

خواهش میکنم 

درسته ولی خب آدم تا یه مدتی این حسو داره بنظرم نمی‌شه باهاش جنگید من قبل اون یه دختر شاد و قوی بودم الانم هستم اما خب قبل اونم به کسی احتیاج نداشتم زندگی خودمو داشتم آسوده و راحت

خواهش میکنم درسته ولی خب آدم تا یه مدتی این حسو داره بنظرم نمی‌شه باهاش جنگید من قبل اون یه دختر شاد ...

من کلا یه ضربه بدی خوردم یسالو نیم افسردگی شدید پیدا کردم وقتی رابطمون دیگه تموم شد 

البته این افسردگی شدید از عشق نبود دیگه چون دیگه همه حسم مرده بود فقط شوک ضربه هایی که خوردم داغونم کرد اما من بازم میگم تو قوی باش عمرت با ارزشه 

احتمالا اون کسی که با من بود بجز یمقدار عذاب وجدان حتی ذره ای به فکرمم نیست اما من سالها رنج کشیدم خب دیگه من خیلی باخت دادم ولی شدیدا دارم جبران میکنم فقط مسئله زمانه ایندفعه ادم بهتری میشم اخلاقم شخصیتم و زندگیمو بهتر میکنم و کسیو انتخاب میکنم که بتونم عاشقش باشم همین

من کلا یه ضربه بدی خوردم یسالو نیم افسردگی شدید پیدا کردم وقتی رابطمون دیگه تموم شد البته این افسردگ ...

تقریبا یک هفته است که دیگه تمومش کردیم آدمی که خیلی براش احترام و ارزش قائل بودم هر چی عکس بود رفت تو سطل اشغال گوشی بدون اینکه هر روز بخوام ببینمش یا هرچیز دیگه ای رفته تو لیست سیاه از همه جا بنظرم قوی بودم البته خب این آدم ارزش خودشو نشون داد من چرا براش افسوس بخورم رابطه ای که مشکل توش باشه حتی اگه به زندگی مشترک هم ختم شه بازم بدرد نمیخوره میری تو باتلاق اینو یکی از نزدیکام بهم گفت که اون تجربه اش کرده خدا به من کمک کرده که تا آخر عمرم بدبخت نشدم 

تقریبا یک هفته است که دیگه تمومش کردیم آدمی که خیلی براش احترام و ارزش قائل بودم هر چی عکس بود رفت ت ...

اره راست میگی واقعا خداروشکر که هم قدرتو داشتی هم زود تموم شده و ضربه بدتری نخوردی