2777
2789

حقوق چهارماهمو نداده از کار اومدم بیرون

تماس میگیرم و پیام‌ میدم دست به سرم  میکنه و امروز و فردا میکنه نمیریزه

از یه طرف میگم زشته آدم ممکنه بعدا ببینتش چشم تو چشم بشه از یه طرفم میگم کلاشه یهو الکی میاد میگه ازم دزدی کرده البته ما دسترسی به پول نداشتیم چیزی هم برای دزیدن نبوده 

بخواد بزنه زیرش بگه برام کار نمیکرده دوربین بوده که متعلق به مکانهای اطراف بوده

باید اجاره بدم صاحبخونه خیلی آدم محترمیه ولی ایشونم اجاره رو برای شهریه دخترش میخواد ، چند ماه هی عقب بیفته پرداخت نکنم!؟ از یه طرفم طمع ورم داشته شیطونه میگه شکایت کن حالا که اینقد اذیت کرده شاید بتونم ازش حق بیمه و سنواتم بگیرم هم تلافی کرده باشم هم یه خرده پول که البته حقمم هست بیشتر دستمو بگیره چون فعلا بیکارم

تو چندماه بارها بارها بهش گفتم‌ م

پول لازمم چند بار بهش زنگ زدم که کارتم موجودیش صفره میگه فردا میریزم هنوز فرداش نیومده،

شما باشید چیکار میکنید؟

شماره شریکی همکاری کسی که باهاش رو دروایسی داره رو پیدا کن به اون بگو این یارو پولمو نداده بذار بره بهش بگه یا اینکه شکایت اداره کار کن ولی یه سالی طول میکشه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم دقیقا تو شرایط تو بودیم هی گفتیم ول کن شکایت نکنیم زشته اونم دست ب سرمون کرد اخر ب این نتیجه درسیدیم باید شکایت کنیم شکایتم کردیم همین الان برو تو سامانه روابط کار درخواست بده

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

ما هم دقیقا تو شرایط تو بودیم هی گفتیم ول کن شکایت نکنیم زشته اونم دست ب سرمون کرد اخر ب این نتیجه د ...

خب من قراداد نداشتم و ساعت کاریم بین پنج تا شش ساعت بوده 

بیمه هم نبودم بازم امیدی هست؟ 

[QUOTE=399614109]خب من قراداد نداشتم و ساعت کاریم بین پنج تا شش ساعت بوده  بیمه هم نبودم بازم امیدی چند وقت کار کردی؟تو اداره کار ک رفتیم ی دختره بود میگفت ۲۰ روز کار کردم و حقوقمو ندادن قرار دادم نداشت ولی حقشو کامل گرفته بود

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم