2777
2789

از چاوشی میخواند و گریه میکرد ...چند تا کلیپ دیگه دیدم از عروسیشون کلا در حال گریه بود چرااا🙄 بعد میکاپش خراب نمیشد همش گریه میکرد ...

🤣🤣🤣من دیدم یه دوسه قطره اشک میریزن که به عشقشون رسیدنولی دیگه در این حدم خوب نیست بابا عروسیه یا ...

موقع رقضشون گریه میکرد وقتی نشسته بودن و فیلمشونو میدیدن گریه میکرد شوهرش عادی نشسته بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع رقضشون گریه میکرد وقتی نشسته بودن و فیلمشونو میدیدن گریه میکرد شوهرش عادی نشسته بود

چی بگم والا من نمیپسندم من خودم شاید موقع رقصیدن دوتا قطره اشک از چشمم بیاد پایین ولی در حد نه واقعا مهمونا همه احساسی میشن بدم میاد

مخصوصا موقع رقص مادرا واقعا دلم میخواد عر بزنم چه عروسی خودم چه عروسی دیگران میرم اصلا عجیب احساسی میشم ولی اصلا به رو نمیارم که مبادا کسی با اشک من اشکش سرازیر بشه

آواکادو سایت🥑                                                            

چی بگم والا من نمیپسندم من خودم شاید موقع رقصیدن دوتا قطره اشک از چشمم بیاد پایین ولی در حد نه واقعا ...

منم موقع رقص مادرا و دو نفره گریه م میگیره چون لامپا خاموشه گریه میکنم یواشکی 😄