2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 91479 بازدید | 1196 پست
دقیقا . حقا که در تو مریم امیر جلالی پریود شده🤣شیرمادر و نان پدر حلالت خواهر

🤣🤣

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیز مادر شما خوبه و قابل احترام ..وقتی مادری دلره دخترش رو از خونه بیرون میکنه که یک مرد و پسرش ...

حرفای شما درسته ولی من تو ذاتم نیست به کسی توهین کنم  حتی اگه یزید باشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

داداشم اراده کنم میاد پدرهمشونو درمیاره ولی از نفرین مادر میترسم . از طرفی اگه به داداشم بگم میگه بی ...

برو دنبال کارای حقوقی ولی اصلا به مادرت چیزی نگو حتی تهدید،تا بتونی حداقل ارث پدرت رو بگیری،و حقوق پدرت برات واریز میشه،چون تو تحت تکفلش بودی،بهر حال مادرت داره اشتباه میکنه،ازدواج خوبه و نه اینکه از مال یتیم برداره بده به اونا،.....نگران نفرین هم نباش،خدا این حق رو به تو داده،فقط دنبال پارتنر و این بساط نباش و توکل کن بخدا

الان کسی به مادر تو توهین کرده که داری خودتو هلاک میکنی؟ حالت خوش نیستا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

استرس گرفتم 

انگار نشسته ام تو ماشین اسی منتظرم داداشش از آگاهی بیاد🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

استرس گرفتم انگار نشسته ام تو ماشین اسی منتظرم داداشش از آگاهی بیاد🤣

وای فداتشم قربونت برم 🤣 داداشم اومد ولی چیزی نگفت الان هنوز همونجا نشستم داداشم بیرون ماشین داره با تلفن حرف میزنه 

وای فداتشم قربونت برم 🤣 داداشم اومد ولی چیزی نگفت الان هنوز همونجا نشستم داداشم بیرون ماشین داره با ...

حس میکنم تو وسط فیلم اکشن هستم بخدا😂😭

قربونت گل ،خدانکنه 

امیدم به داداشت هست 

مطمعنم یکاری میکنه 

عزیزمی تو کجات شبیه انخاهوعه 😂😭 انشالله خبرشو میدم بهت عزیزم

منم مثل آنخماعو مرغ دوست دارم 😂😂😂😂😂😂