2777
2789
عنوان

خواستین جهیزیه بگیرید اینارو بگیرین خیلی کاربردیه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 28 پست
من زودپز رو برای پخش قورمه سبزی قیمه و اش رشته زیاد استفاده میکنم حبوبات و گوشت رو همیشه توش میپزم پ ...

مواظب باش سبزی و چیزای لعاب دار ممکنه راه خروج زود پز رو ببندن و زودپز بترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلوپز چه مارگی خوبه منم میخان بگیرم فک میکنم خیلی کاربردی باسه

برای من میگل ازش راضیم 

اگر مثل من حوصله نداری بالای سر غذا وایستی خیلی خوب برنج  آب و روعن نمک می‌ریزی دکمشو میزنی ۴۵ دقیقه بعد یک برنج عالی تحویل میده 

برای من میگل ازش راضیم اگر مثل من حوصله نداری بالای سر غذا وایستی خیلی خوب برنج آب و روعن نمک می‌ری ...

عکس و میشه بزاری ببینم‌؟ازین‌چند کاره هاست که روس نوسته ماست و کیک و بقیه چیزام درست میکنه؟یا نه فقط پلوپزه خالیه؟

خدایا شکرت 

عکس و میشه بزاری ببینم‌؟ازین‌چند کاره هاست که روس نوسته ماست و کیک و بقیه چیزام درست میکنه؟یا نه فقط ...

من خورشت و سوپ هم توش پختم  کیک هم خیلی توش عالی درومد ولی مدلی که من دارم آپشن ماست ندار 

پلوپز برای برنج دونفره بیشترش ته دیگ میشهبیشتر برای مهمون کارایی داره به جای مایکروفر و اون تستر و ا ...

پلوپز من آپشن بدون تهدیگ هم دار  من تو قابلمه بیشتر تهدیگ میشه و اینکه پلوپز ۴ نفر هست بزرگ نیست 

اون توستر دارم ولی نون رو خشک میکن  بقیه چیزا هم که از رو گاز بیشتر طول میده تا گرم کن 

پلوپز خالی؟یا ازین چند کاره ها؟موندم‌کدومش بهتره

عکس فرستادم هنوز نیومد 

هر چی میگیری تایمر دار بگیر که پریست هم داشت باشه یک وقت میخوای تنظیم کنی از خونه بری بیرون

من زودپز رو برای پخش قورمه سبزی قیمه و اش رشته زیاد استفاده میکنم حبوبات و گوشت رو همیشه توش میپزم پ ...

خب همه اینا رو دوست دارم توی تایم بیشتر انجام بدم حبوبات رو توی قابلمه

قرمه سبزی ۶ صبح جوش بخوره تا ظهر

آب جوش توی کتری😁

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀