2777
2789
دوستی قبل از ازدواج باعث میشه دختر و پسر از نظر فرهنگی و عاطفی و شخصیتی و میزان انتظاراتشون از پارتن ...

با عرض پوزش حرفهاتون به هیچ وجه منطقی نیست و من قبول ندارم

اگر قراره قول بدن دلبستگی ایجاد نشه چرا باید مرد مقابل قبول کنه بچه نمیخواد اینکه اگر دلبستگی ایجاد نه با یک خواستگاری ابتدایی هیچ تفاوتی نداره

و اینکه قلب آدم هست ربات نیست بهش بگیم دلبسته نشو شما یکسال مداوم‌یک گل هم باهاش صحبت کنی ببینیش دلبستش میشی چه برسه آدم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واژن مصنوعی میذارنپسرای ----چجوری رابطه دارن؟مقعدیقبل عملم همینجورین دیگه

وای خدا

اینا چجور راضی میشن ب این کار اخه

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

حتما با ادمی باید ازدواج کنی که شرایطش مثل خودت بوده

هیچکس قبول نمیکنه قصدم توهین نیست عزیزم ولی حق داشته

بدون بچه هم زندگی نمیشه

از این به بعد واسه اینکه دلتم نشکنه باید خواستگاری رو قبول کنی که شرایط خودتو داشته یا اینکه طرف کلا بچه نخواد

عاقبت بخیر بشی💗

واقعا زندگی سختی دارن اینطور آدمابعدم تا ثبت نشه مجوز عمل نمیگیرن

چ ثابت نشه؟؟

خدا کلادو جنس افریده

اینا خودشون مشکل دارن انحراف جنسی دارن 

_منم یه دختر کولی/هم قبیله ی لیلی_