2777
2789

خیلی ناراحت شدم همه نظرات رو خوندم

معلوم نیست پشت هر اکانت چه بچه بی مغزی نشسته و ادای متفکر بودن و عاقل بودن رو درمیاره

کسایی که تو جامعه دور و ور شون کسی به حرفشون گوش نمیده میاد راجبع یه جامعه بزرگ نظر میده

افرادی مثل استاتر باید روحیه شون رو قوی کنن که یاوهذگویی های یه عده ترومای کمتری براشون ایجاد کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه چندسال اومدهمیبینید؟فقط شنیدید و اونو تو سایت عمومی میگیدبا قاطعیت میگید ک بوده

نه بوده .حتی ۳۰ سال بیشتره .

یه نفر بود که با آیت الله خمینی دیدار کرد و حضوری اجازه شو گرفت .

سرچ کنی برات میاره .خانومه چند سال پیش تو خارج از کشور فوت شد .

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

تازه چندسال اومدهمیبینید؟فقط شنیدید و اونو تو سایت عمومی میگیدبا قاطعیت میگید ک بوده

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

من هنوزم میگم این خانم ذهنش مریض همه تاپیکاش اشاره داره ب جوراب پارازین....

من جواب پستتون و دادم که گفتید چند ساله این عمل مطرحه .

حتی سرچ کنی میبینی که تو زمان شاه هم بوده عمل تطبیق جنسیت .منتها خاتون ملک آرا با نام قبلی فریدون چون مذهبی بودن خواست که فتوای آیت الله خمینی و داشته باشه .

در مورد جوراب هم ایشون میخواد استایلش زنونه باشه بخاطر همین خیلی به جوراب زنونه اشاره میکنه .

من ایشونو از سالها قبل که هنوز بحث شو با خانواده دنبال نکرده بود میشناختم و دنبال میکردم .

با اینکه خودم اصلا با این عمل موافق نیستم ولی به نظرم شما خیلی دارید راحت قضاوت میکنید و حکم صادر میکنی .

من و شما همچین احساسی که نداشتیم .که یه چیزی تو بدنمون بگه تو زن نیستی ،همیشه هم از زن بودن خودمون لذت میبریم .پس نمیتونیم اینجور افراد و درک کنیم.

این جور افراد خیلی خیلی عمل های سخت و پروسه ی سنگینی رو پشت سر گذاشتن بهتره به درد هاشون اضافه نکنیم عزیزم .

حساب افرادی مثل این کار بر از اونایی جداست که با این کار دنبال هرزه شدن هستن چون واقعا از نظر منم اونا بسیار چندش و تهوع آورن ‌.

چون از نزدیک دیدمشون 

من هنوزم میگم این خانم ذهنش مریض همه تاپیکاش اشاره داره ب جوراب پارازین....

چندتا تاپیکش بیشتر اسم جوراب نیورد اونم چون میخواست استایلش زنونه نشونه بده

درضمن دیگه اینکارو کرده و الان دختر شده جای سرزنشی نمیمونه قرار نیس هرچی به ذهنت میره بنویسی و دل بقیه رو بشکنی 

کار اشتباه اشتباههحتی اگه دلش بشکنهبا دزد بد حرف نزن چون دلش میشکنه ممکن بچت فردا دزد بشه؟

این چیزیه ک علم پزشکی هم قبولش کرده. طرف همه جوره دختره ولی بدنش مرده

وقتی با جلسه های روانپزشکی قابل حل نیس مجبور ب عمل تطبیق جنسیت میشن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مهدیه جان ناراحت شدم ولی میدونستم اینجور میشه

ازدواج سنتی مناسب شما نیس و آشنایی دوستی قبل ازدواج هم ک شما نمیپسندی

پس میمونه همون ازدواج سنتی راحت سخته ولی خب نشد نداره.

ایشالله ک فرجی بشه شما بتونم با ی پسر خوب ازدواج کنی

ب ازدواج با مردی ک قبلا ازدواج کرده و بچه داره ولی خانمش فوت شده فکر کردی؟ نظرت در موردش چیه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه بهانه نیس مهم ترین چیزه

نه اصلا هم اینطوری نیست

که مهم‌ترین باشه

من و شوهرم توافق مشترک داشتیم برای اینکه بچه نیاریم

سالها هم همین بود طرز فکرمون

دیگه من الان که سنم رفته بالاتر احتمالا یا تخمک فریز کنم یا اگه بچه خواستم از پرورشگاه بیارم 

بچه مهم‌ترین چیز نیست

بچه بهانه نیس مهم ترین چیزه

خیلی افراد هستن بااونکه ازدواج کردن بهردلیل نتونستن بچه دار بشن

پس باید بخاطر بچه کلا کنارگذاشته بشن؟

بیرحمانه حکم ندین

بچه خوبه ولی اگرم نبود . یه انسان رو کنار نمیزنن بخاطر یه بچه ای که قراره بعدا بیاد

مگه همین شخص خودش یه انسان نیست؟

برای بوجود اومدن یه انسان دیگه که الان وجود نداره 

ایا درسته یه انسانی که همین الان هست و داره نفس میکشه 

رو کنار زد؟ 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست