2777
2789
عنوان

ناپدری بد

607 بازدید | 59 پست

میخوام بدونم شما جای من چیکار میکردین...

من خونه ام همیشه چون قدم زیادی بلنده و صدام بچگونس اعتماد بنفس ندارم برم سرکار..

۲۳‌سالمه و اینکه همیشه خونه ام.

ناپدریمم میگه تموم کارای خونرو من کنم من وزنم پایینه واقعا طاقت ندارم یکسره کار کنم دوس دارم غروب یا شب کار کنم..

اونم همش بهم فحش میده داد میزنه میگه تو تیمارستانی هستی تو گاوی تو رو باید بندازن سطل آشغال ..

خمش از ۹ صبح بهم زنگ میزنه من خوابم میاد همیشه مکلی فحشای بد میده میگه بیدار شو وگرنه گوشیتو میگیرم وگرنه ميندازمت تو کوچه با هیمن قیافه و لباس آبروت بره .

من فقط غروب ظرف شستم دیگه حوصله ظرفای شامو نداشتم صبح با لش بی صاحابش ساعت ۷ صبح گفت پاشو دیگه چقد میخوابی پاشو ظرفای دیشبو بشور 

صبح ساعت ۹ونیم زنگ زده میگه ۴۰ دقیقه دیگه به بچه غذا بده من برنجو تا بشورم تا دم بیاد طول کشید کلی فحش داد گفت برو ظرفارو بشور الان میام چاکت میدما حمال هزار بار گقت چاکت میدم واقعا ازش متنفرم هرروز فقط راجب کارا و ظرفا صحبت میکنه من حوصله کارای خونرو ندارم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اعتماد ب نفس نداری مردم آرزوشونو قدشون بلند باشه اونوقت تو پاشو دختر پاشو مستقل شو تنها راه یا ب ...

با این زندگی نمیتونم واسه کنکور بخونم خیلی وضعیت روحیم خرابه هرروز فحش هرروز دستم از ناراحتی اعصاب میلرزه انگار دیگه تعادل ندارم ۵ ساله همش دعوا دارم باهاش مردیکه روانی خستم کرده

چرا بیرون نمیری تا کی تو خونه باید بمونی چقد تو سری خور شدی

یه بار رفتم فروشندگی لوازم آرایشی همش قدمو مسخره میکردن بعدم میگفتن روابط عمومی خوبی نداری بیرونم کردن 

با این زندگی نمیتونم واسه کنکور بخونم خیلی وضعیت روحیم خرابه هرروز فحش هرروز دستم از ناراحتی اعصاب م ...

ببین گل تو بیابون بی آب رشد میکنه تو صبح ب صبح بلند شو برو کتابخونه ای جایی تا غروبم برنگرد

خدایی راست میگی ؟ این بی شرف نامرد چند سالشه؟ مادرت چند سالشه؟

وقعا طبیعی نیست رفتارش نه؟

انقد همش میگه که من فقط روزی چندبار ظرف نمیخورم و یه بار شستن خوب نیست من باورم شده ..

۳۸ سالشه مامانمم همینطور