2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دو سال؟؟مگه نمیگن حداقل ۱ سال اوکیه؟

آخه بعد سه ماه هنوز جای بخیه پره هام خوب نشده 

میدونم شاید بگی زوده الان برای نظر دادن 

ولی بینی من از همون اول فرمش معلوم بود و دیگه ورم نداره

هم از تمام رخ تغییر خاصی نداد

هم بخیه یه سمت پره از اونور پایین تره

هم بالای بینیم یه خطی افتاده شبیه وقتی که زیاد عینک میزنی

تنها نکته مثبت اینکه نیم رخ رو خوب درآورده که اینم همه بلدن

همون سمت که یه خط افتاده گاهی حس گرفتگی و درد دارم 

این همه آدم باهاش عمل کردن هیچکدوم مثل من نشدن 

نمیدونم این چه شانس گندی که من دارم 

از نظر بقیه بینیم بد نیست 

ولی منی که صاحب این بینی هستم میدونم بد شده 

بعد صد سال بالاخره ترس رو گذاشتم کنار رفتم عمل کردم نتیجه اش شد این 

خستم خیلی خسته 

دیگه قدرت زیر تیغ جراحی رفتن و همه ی اون مراحل مسخره رو گذروندن ندارم

تازه با حرف اطرافیان و خانواده چیکار کنم اگه بهشون بگم باز میخوام عمل کنم

آخه بعد سه ماه هنوز جای بخیه پره هام خوب نشده میدونم شاید بگی زوده الان برای نظر دادن ولی بینی من از ...

بابا فکر کردم چقدر گذشته 

اوکی میشه حتما 

من بیشتر از ۱۴ ماه از عملم میگذره با اینکه راضی نیستم و بیرون زدگی غضروفی داره نه نمیرخم خیلی اوکیه و نه تمام رخم، با این وجود تاثیر از بین رفتن ورم رو بعد از ۸ ماه حس کردم 

تازه هنوزم نوک بینیم بی حسی داره کامل حسش برنگشته اما چون عمده ورم خوابیده تصمیم گرفتم ترمیم کنم اون غضروف اضافه رو مخمه تو عکسا داد میزنه

بابا فکر کردم چقدر گذشته اوکی میشه حتما من بیشتر از ۱۴ ماه از عملم میگذره با اینکه راضی نیستم و بیرو ...

آخه بینی من اصلا ورم نداره 

دقیقا از روبرو همونی بود که قبل عمل بود بدون ذره ای تغییر

این پایین بالا بودن جای بخیه هم واضح یعنی از روز اول بود تا الان 

اون خط هم مشخص یه ایراد داخلی، معلوم نیست چه غلطی کرده دکتر 

تو بینیم همون سمت یه جور بدی 

نمیدونم برم عکس بگیرم ببینم توش چه خبره 

از نظر بقیه بینیم بد نیست ولی منی که صاحب این بینی هستم میدونم بد شده بعد صد سال بالاخره ترس رو گذاش ...

نه عزیزم درست میشه مطمئن باش

یه دکتر میگفت راز چسب زدن بینی تا ۳ ماه یا بیشتر اینه که در اصل فرد بینی خودشو نبینه😂 وگرنه چسب هیچ تاثیری نداره 

حالا من بینیم خوب نشده کلا 

ولی حداقل تاثیر ورم رو درک میکنم 

به نظر اطرافیان اصلا توجه نکن چون درک نمیکنن پروسه رو 

آخه بینی من اصلا ورم نداره دقیقا از روبرو همونی بود که قبل عمل بود بدون ذره ای تغییراین پایین بالا ب ...

حتی اگه پوستت خیلی نازک باشه و ورم زود بخوابه بازم تا ۴ و ۵ ماه اول جا داره شاید الآن متوجه نشی ولی بعدا میفهمی ممکنه فرمش چقدر تغییر کنه یه فرایند کاملا تدریجیه 

منم البته حس میکنم تمام رخم تغییر نکرده اصن، در کل نسبت به عکسام تیغه صاف‌تر شده حتی چشمام و ابروهام بهتر خودشونو نشون دادن ولی اونقدر محسوس نیس هنوز نوک بینیم به شدت گرد و باکسیه تقریبا 

یه دکتر میگفت بینیایی که قوز داره، با برداشتن قوز نوک پهن تر به نظر میاد با اینکه جمع تر میشه یه همچین چیزی 

در کل نگران نباش تغییرات به نظر خودت شاید محسوس نباشه اما زمان بده به قولی بخوای ترمیمم کنی باید صبر کنی زمان بگذره الآن اصن خودتو اذیت نکن